L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de juliol del 2012

El Bloc reuneix els càrrecs públics en una jornada de treball a la nostra platja


Els diputats, alcaldes, regidors i regidores del BLOC es reuneix avui, divendres dia 27, a la platja de Tavernes  per tal de preparar el VI Congrés Nacional del partit i tractar temes que afecten molt directament als municipis valencians, com ara la reforma de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local.

La reunió de treball tindrà lloc aquest matí a la sala superior del Restaurante Mediterráneo i després els càrrecs públics de la formació nacionalista confraternitzaran amb els/les militants de la Valldigna en un dinar que tindrà lloc al mateix restaurant.

Aprofitant la jornada, el Bloc presentarà les accions que té previst executar per a oposar-se a la reforma de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local que té previst fer el govern de Rajoy i que suposa un atemptat a l'autonomia dels municipis i una sentència de mort a la comarcalització del País Valencià.

S’ha previst igualment sobre les 12’30 del matí una roda de premsa on participaran:
  • Enric Morera. Síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes.
  • Joan Baldoví. Diputat al Congrés.
  • Rafa Carbonell. Vicealcalde d'Alcoi i secretari de política institucional del BLOC.
  • Jordi Joan. Alcalde de Tavernes de la Valldigna.
 -

17 comentaris:

Anònim ha dit...

El gasto de estes persones qui el paga?y els jornals dels funcionaris y politics que cobren ?pareix ser que tot eu fan en horari de treball per a treballar menos encara y cobrar me.visca la crisis que alguns buscaran per anar de gorra y en hores laborables.aixina anem,de mal en pitjor y la culpa segur que es del pp a cotorreta

Anònim ha dit...

Sort que estem en crisis,ni casa pepe,ni casa polit,nada mas ni nada menos que el mediterraneo per fer una reunio quant els contribullents no tenim ni per anar a comprar oli y vosatros de restsurants de primera.
Aixo es administrar be.un 10

Anònim ha dit...

Segons he vist a les xarxes socials, vénen més de cincuanta càrrecs públics del BLOC. Quatre diputats, una vintena d'alcaldes i regidors.

Anònim ha dit...

Igual que fa l'assessor de la Diputació Manolín que sempre està pel poble amuni i avall. Quan va a la Dipu?

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé defensar el paper dels ajuntaments. És la primera administració on acudeix el ciutadà quan té un problema i on millor se li tracta. A més, en estos últims anys han anat assumint com pròpies competències d'altres administracions perquè les altres administracions no les fan i açò els ajuntaments ho han fet sense tindre cap tipus de finançament adicional per l'Estat.
Per exemple: l'escola d'Adults del poble la paga l'Ajuntament quan l'hauria de pagar la Conselleria d'Educació.

Anònim ha dit...

Amic que dius:

Sort que estem en crisis,ni casa pepe,ni casa polit,nada mas ni nada menos que el mediterraneo per fer una reunio quant els contribullents no tenim ni per anar a comprar oli y vosatros de restsurants de primera.
Aixo es administrar be.un 10

1. Qui no té per a oli no es gasta es diners pagant una conexió a internet com tu.

2. El menu cadascú es paga el seu, a escot. Preu del Menú: 10 euros per persona. Ensalada, plat de paella i fruta de postre. Crec que també entra el café.

3. No és per desmereixer ningú però tots els dies veig esmorzant i dinant gent del poble al Mediterraneo que, com jo i tu, no es poden pagar ni de conya un restaurant de primera de 50 euros el menú. I com que som gent del poble anem on va el poble amb preu de poble.

4. Es l'ùnic del poble amb una sala - la de dalt- que pot acollir 100 persones en una reunió de treball sense molestar la tasca del restaurant (baix)

Anònim ha dit...

Che que no ho entenen che. A escot vol dir que cadascú paga la seua part. I els senyors del pp no estan acostumats a eixes coses: a la carta i que pague el poble, i cazalla, beguda, el que siga però ells no paguen, que estan en crisi.

Anònim ha dit...

Che, lo que no comprenc es per que el Bloc no fa com el PP quan va vindre Fabra, Clemente i tota la colla de carrecs i estava tambe l'asessor local del PP, Manolo Vidal, i la sessió de treball en el Raconet la van fer per la nit.

El Bloc tenia que fer eixa reunió de treball també a la nit igual que el PP, fora de l'horari de treball i aixina tots els carrecs ja tindrien la faena feta.
¿O estic enganyat i el PP no va fer eixa reunio de treball per la nit sinó a migdia?

Anònim ha dit...

Al primer i segon anònim que sou la mateixa persona, mes valdria que callares que fas el ridícul prou, quan tu anaves amb Manolin no pagaves res, per culpa de gent com tu aixina estem...

Anònim ha dit...

Cotorra publiques lo que tinteresa?perque no es publicat?per al ultim anonim,no estaries tu molt llunt

Anònim ha dit...

Això voldries tu
Jo ben lluny d'eixa manera de ser i governar

Anònim ha dit...

Com savies que pagaba ell? Pensa be que estas difamant coses que no pots demostrar,tin trellat y parla de lo que sapies no de lo que creges.

Anònim ha dit...

I tu no has difamat prou ja?? T'agrada dir però no que et diguen, típic del PP. Hostalers del poble també ho saben, pregunta a ells... Ja queden pocs secrets.

Anònim ha dit...

NO SAPS NI LO QUE DIUS,estas molt enganat,no coneq personalment a manolo,ningu del poble pot dir res de lo que escrius,no se en que treballes pero segur que com adivino no,eres patetic

Anònim ha dit...

No sé lo que dic?? No serà que vos havien donat ordre de no fer comentaris que donaren peu a parlar de Manolo ni del PP de TAVERNES i a tu t'ha esclatat la bomba al nas?? Jo sóc patètic?? Però tu t'has vist?? Com no tens arguments vas i m'insultes, que pena...

Anònim ha dit...

Torne a repetir,eres dur de mollera ,que penses que els que escrivim asi tots som del pp,siguixes enganante com hasta ara esteu fent en tot,damunt disme eb quin monent el dic un insult,ya que no comprens lesparaules buscales en el diccionari si en tens o saps buscar.arguments qui no en teniu sou vosaltres
sou akgo prepotens y si el dones conter tot es demanar y pasen de vosaltres

Anònim ha dit...

Jo no parle dels altres parle de tu, que eres del PP i repetixes coses del PP. Tot es demanar i no ens donen res?? Això qui ho diu?? Els del PP!!! A vosaltres que vos han donat?? Un exalcalde assessor?? Això i prou!! Com t'atrevixes a dir-me que busque un diccionari?? PERÒ TU T'HAS VIST COM ESCRIUS!! El diccionari compra-te'l tu i de bestreta una gramàtica. Que som prepotents?? Això no ho diuen els del PP?? De prepotència res, orgull de tindre un govern que fa les coses ben fetes, no com tu, que més valdria que callares i deixares de fer el PATÈTIC (com no és un insult...).