L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de juliol del 2012

Potser el 23 hi haja vaga indefinida de les farmàcies i serveis mínims abusius rebutjats pel col·lectiunimi




Des de fa temps, el PP continua fent “amics per a sempre” amb uns procediments que ratllen la imposició, amb total falta de negociacions o fins i tot , l’abús en els serveis mínims quan hi ha convocada alguna mesura  de pressió.

Així, davant l’anunciat tancament (vaga indefinida) de farmàcies en el territori valencià el passat dia 9 per la falta de pagament, el govern del PP tenia preparades una sèrie de mesures de serveis mínims rebutjats totalment pel col·lectiu de farmàcia. No sabem si aquestes mesures – tot apunta a que sí – es faran efectives el dia 23, quan està previst la vaga indefinida de les farmàcies després de que el prometut pagament no s’haja efectuat.

Segons hem sabut, la Conselleria de Sanitat, del PP, davant l’anunci de les farmàcies de fer una vaga indefinida vol obligar a unes quantes farmàcies a oferir un servei permanent de guàrdia durant tota una setmana. Las mesura ha estat qualificada com “abús de poder” en ser un horari de 168 horas de treball sense descans.

Però és que a més, ningú no comprén quins criteris va seguir el govern del PP per a determinar les farmàcies amb “eixos” serveis tan especials. ¿Quins criteris? En base a què s’obliga a una farmàcia a treballar contínuament 7 dies? ¿quins criteris s’han seguit per a triar les farmàcies afectades per la mesura?  Ningú no ho sap. Així, el passat dia 9, es donava el cas que s’obligava a la de Simat a estar oberta una setmana, a fer tota la guàrdia, mentre no hi apareix cap de Tavernes o la de Benifairó.

http://www.san.gva.es/cas/prof/dgf/farmacia/pdf/Anexo_Oficinas_Valencia_julio_2012_servicios_minimos.pdf

Els farmacèutics davant la mesura abusiva del PP –suspesa provisionalment en haver-se ajornat 15 dies la vaga. Vorem que passa el 23– han recordat la ruina econòmica que pot suposar abastir de medicaments només a uns pobles, així com que la falta de pagament de les medicines obliga als farmacèutics a fer-se càrrec del problema i per garantir els medicaments han de demanar pòlisses i pagar els interessos corresponents, amb la qual cosa molts estan en situacions molt crítiques.

El govern valencià del PP ve fent promeses del pagament de les medicines des de fa molts de mesos, però no ha complit mai cap dels terminis que ell mateix ha establit.

La vaga del passat dia 9 es va ajornar després de les gestions de la ministra de Rajoy i una nova promesa de pagament abans del 23 de juliol. Una promesa que sembla ser no es complirà. 
-