L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 7 de juliol del 2012

La platja de Tavernes acull avui dissabte la “II Trobada de Bandes Infantils”



 
Avui dissabte la platja de Tavernes acull per segon any consecutiu la trobada de bandes infantils “Bandetes 2012” amb la participació de les bandes infantils de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes, la banda infantil Tot per la Música, d’Ontinyent, i La Unió Musical, de Carlet. Les activitats es duran a terme des de les 10 del matí fins a les 22:30h, quan tindrà lloc la cloenda de l’activitat.

A les 10h està prevista tant l’arribada com la recepció de les bandes participants en la terrassa del cine Olimpo de la platja de Tavernes, per tal de posar en marxa la primera cercavila. A les 12h hi ha visita al monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat. Tot seguit, bany en la piscina municipal de Tavernes i paella gegant per a dinar. De vesprada es faran diverses activitats lúdiques i abans de marxar cap a la platja, hi haurà berenar per als xiquets.

A les 20h totes les bandes es concentraran en les dependències municipals de la platja de Tavernes, on seran rebudes per la corporació municipal i tots junts aniran en cercavila cap al cine Olimpo, on tindrà lloc el concert de les bandes.
-