L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 30 de juliol del 2012

Motos Catalá-Cors 86 és el campió de les 24 hores de futbol




Les “24 hores de futbol” celebrat el passat cap de setmana va tindre com a guanyador a l’equip “Motos Catalá-Corsa 86” que es va imposar en la final al “Juve 88-89”. Cal dir que després d’un partit disputat, el tantejador final era  de1-1, i en els penals va es imposar “Motos Catalá-Corsa 86”. El tercer classificat va ser l’equip “Els Genos”.

Un total de 12 equips participaren en l’edició d’enguany que va estar organitzada com en altres ocasions per “La Vall d’Alfàndec”.

Agraïm la informació facilitada per un bon amic, així com les fotos de l'equip i patrocinador.
-