L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 14 de juliol del 2012

Avui Mig Any Faller de la Federació de Falles de Tavernes



Ahir, 14 de juliol, les falles de Tavernes celebraren el  Mig Any Faller a la platja de la ciutat i, a més de passar-ho bé, feren promoció de la nostra festa i de la platja entre els turistes, que falta fa.

La Federació de Falles i les comissions falleres van començar la jornada matinet, a les 8’30 més o menys es va iniciar la despertà i després es va celebrar un esmorzar popular que va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Jordi Joan, i membres del govern. L’alcalde, estava assegut al costat del president de la Federació de Falles, Ximo Felis, i va departir durant l’esmorzar en animada xerrada, senyal del bon enteniment que hi ha entre l’Ajuntament i la Federació de Falles, cosa que s’ha de traduir en una perfecta col·laboració la pròxima edició fallera. Després s’ha celebrat un campionat de truc posteriorment.

Per la vesprada, a les 18.30 començava la cercavila per la platja des del cine Olimpo en direcció a l’entrada de la platja fins a l’última escala, lloc on es donava la volta. Durant la cercavila van vore la falla plantada en l’entrada principal construïda per alumnes del taller faller municipal. 

Els actes acabaren amb un sopar de germanor i després, cremà de la falleta, amb les falleres majors de Tavernes, Vero i Sheile, per acabar la festa amb discoteca mòbil.
-