L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 13 de juliol del 2012

Avui concentracions contra els retalls del PP


 
El nou pla de retallades presentat pel Govern del PP certifica la defunció de l’Estat del Benestar i és una clara agressió sense precedents en la democràcia espanyola als treballadors, empleats públics, aturats, dependents i pensionistes, entre altres.

El PP vol arruïnar a les famílies i deixar-les sense un cèntim. Amb les noves mesures de retalls, ni es dinamitza l’economia, ni es va a crear ocupació.

És el moment de dir la nostra, de fer una rebel·lió democràtica i dir-li al Govern que açò no estava en el seu programa electoral del 20N. És un frau a la democràcia, un atemptat al benestar de la ciutadania i una agressió als drets laborals i socials.

Per això, davant tals agressions, des de Compromís fem una crida a donar suport i participar activament en les CONCENTRACIONS convocades amb caràcter d'urgència en les portes de tots els centres de treball de les diferents administracions publiques i empreses del sector públic avui divendres de 10 a 10:30 hores. Així mateix, es realitzaran concentracions a les 12 hores davant les Delegacions i subdelegacions del Govern.

-Remés per Compromís


El nou pla de retallades presentat pel president del Govern, Mariano Rajoy, constitueix segons el parer dels sindicats amb presència a la Mesa General de la Funció Pública Valenciana (UGT, CCOO, CSI-F, FSES i INTERSINDICAL VALENCIANA) una agressió sense precedents, no ja als drets de les empleades i empleats públics, sinó al conjunt de persones treballadores, persones en atur i, especialment, als fonaments que van fer possible la Constitució i la pròpia democràcia.

Sota l’excusa de la crisi es pretén vulnerar una vegada més la llei, és a dir, l’Estatut Bàsic dels Empleats Públics, aprovat per absolut consens de tot l’arc parlamentari el 2007. Se substitueix el dret a la negociació col·lectiva per la imposició autoritària. I això es fa per acatar les imposicions directes realitzades després del rescat del sector financer espanyol.

La suspensió de la paga de Nadal, la destrucció d’un important nombre de llocs de treball públics, l’anunci d’un nou increment en la jornada de treball, per justificar l’acomiadament del personal interí i temporal, etc, sembla que són, amb la resta de mesures anunciades per Rajoy, les condicions que imposa la UE per al citat rescat financer.

Per això, davant tals agressions, els sindicats hem convocat amb caràcter d’urgència concentracions a les portes de tots els centres de treball de les diferents administracions públiques i empreses del sector públic el proper divendres, 13 de juliol, de 10 a 10:30 hores.
Remés per Intersindical Valenciana.
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Des de estes línees, el meu més complet apoyo a estes inciatives i de suport als funcionaris, es hora de dir PROU : Ara si que cal una vaga general però indefinida, abans de que ens arruínen del tot.