L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 25 de juliol del 2012

Tavernes potencia l’educació mediambiental mitjançant tallers específics muntats al voltant de la campanya Bandera Blava




La platja de Tavernres acull un conjunt de tallers informatius i pràctics que volen potenciar l’estima al medi ambient. Els tallers preparats per l’Ajuntament estan dirigits a xiquet entre 5 i 12 anys d’edat i es desenvolupen entre les 10 i les 12 hores del matí i l’accés és gratuït. Els xiquets que vulguen participar-hi en l’oficina de turisme de la platja fins el mateix dia de la realització del taller.

El primer taller va tindre lloc la setmana passada, amb la confecció de marcs de fotografies amb cartó reciclat i una pancarta publicitària. Això era el dia 18, i l’endemà, dia 19, es va programar una visita a les dunes del sud de la platja on es va impartir una xarrada informativa per a conscienciar els xiquets de la importància mediambiental d’aquest espai, que cal mantenir en bon estat perquè és una de les poques zones de dunes conservades en tot el litoral valencià.

Ahir dimarts es va realitzar un taller de polseres i collars amb petxines, i per a dema dijous, 26 de juliol, la proposta és la realització d’un taller de clauers en forma de fauna marina, juntament amb un dibuix sobre els residus marins. 
-