L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 5 de juliol del 2012

Front a la mentira, explicacions i certeses: 1.183 euros és el que costa la reposició del material d’escenari furtat a la Falla la Dula



La falla del 2012
La Falla la Dula es farà càrrec, segons hem pogut conéixer de fonts ben informades, de pagar els 1.183 euros (IVA inclós) que valen les 64 potes metal·liques que els varen furtar temps arrere. Eixes potes formaven part de l’escenari que l’Ajuntament havia deixat a la falla i que alguns “aprofitats” s’emportaren segurament per a malvendre-les com a ferro vell.

Segons hem sabut, la falla va posar en coneixement de l’Ajuntament el robatori i va ser la tècnica municipal corresponent qui va demanar pressupost del material robat,  suposem que per comunicar-li-ho també a la falla. El pressupost fet per una empresa de carpintería metàl·lica de Tavernes - A. B. – valorava el total de les 64 potes furtades en eixa quantitat: 1183 euros IVA inclós (sobre els 16 euros per pota). 

Cal dir que no són potes qualsevol perquè, segons ens han explicat, els tubs de ferro porten dins una barra de ferro soldada i han de ser de  mida i iguals a les que sostenen els escenaris de Benifairó i Simat, car els tres pobles tenen un mateix tipus d’enteulat-escenari i així se’ls poden deixar per fer ampliacions si cal en algún espectacle.

Però no va fer falta dir res a la falla. Segons ens han dit, algun membre de la falla de la casa es va interessar per conéixer el  valor i el va comunicar a la comissió fallera, que per agilitar les coses va dir que no calia fer “papeleo”  que se’n feien càrrec. Eixa és la solució i, malgrat que les potes no s’han reposat per ara, sembla ser que ja hi ha ordre a A.B. de fer-les, tot pensant que les festes del poble i altres festejos s’acosten i poden fer falta.

Doncs bé, sembla prou normal que l’Ajuntament deixe material a alguna entitat, en aquest cas una falla, i si aquest material pel que siga es trenca o desapareix, també és normal que l’entitat el repose. Però algú, sense aportar cap dada, ha anat més lluny i amb unes ganes de fer mal ha mentit dient distarifos i llançant acusacions que el govern actual havia demanat ¡¡¡ 6.000 euros!!! a la Falla la Dula i de voler fer negoci cobrant-li més. I això és fals.

I damunt que ens han assegurat, és totalment fals, ens han dit que fins i tot l’Ajuntament ni s’ha adreçat oficialment a la falla per reclamar-li eixos 1183 euros.

Sembla ser que a algú, se li ha fos el fusible i no li funcionen les aspes i, amb la calor, ha començat a vore visions. Lamentable que sense contrastar res, es diguen falsetats i mentires, així com que llancen acusacions de que el govern municipal vol fer negocis i “guanyar diners” a costa d’una falla. Sembla ser que no hi ha altre objectiu que intoxicar i posar traves en les relacions falla-Ajuntament.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com m´agrada la confrontacio¡¡¡

Espere que publiques este comentar, que despres de vor publicat eixe de "Aci sou tots uns f.d.p." el "liston" de la adequacio dels comentaris ha quedat molt baix, jajaja. Per cert no em publicares un respecte a la critica respecte al programa electoral del govern actual... pero be no importa.

Cotorreta, la veritat es que entre uns i altres informeu, doneu que pensar, i sobretot entreteniu. No se si es lo que vos agradaria pero en fi, crec que feu una tasca bona, doneu molta vida a la valldigna i lo mes important, ajudeu a que cadascu per a be o per a mal pense i es forme una opinio.

Crec que este "mas media" que tenim s´hauria de potenciar, cregueu que es podrien fer uns premis estil TP amb els mitjans de comunicacio locals?

Disculpeu, sera la calor que em fa divagar (o no). Un abraç bonicos¡¡

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com ben bé saps no publiquem mai comentaris d'aquest tipus ni els referents a algú fora de la seua vessant pública.
Des de fa un temps venim rebent comentaris d'aquest tipus, com el publicat (i molt més fort) inclús personalitzant en regidors, alcaldia i/o familiars. Eixe comentari i els altres la veritat a nosaltres ni fu ni fa. ¿Tu t'has sentit al·ludit?
I si eixe l'hem publicat ha estat perquè és general i per poder-vos dir: aqueix és el tipus de comentaris que massa vegades rebem. No argumentant, no donant dades simplement insultant.

Quant a que entretenim? Doncs això si que ens senta malament perquè no volem ser com alguns programes televisius de "personatges populares" o de blogs. Ací quant una cosa es publica està contrastada i ben contrastada i més quant parlem de xifres.
I la veritat, callem i callem, moltes vegades davant informacions d'altres llocs que sempre ens clavem pel mig: que si el cotorro, que si la cotorrera... però arriba un moment en que no devem callar i més quant el blog "de marras" ens pren a nosaltres per davant. I si ho hem fet es per desenmascarar el tipus d'informació que fa.

I t'agraïm eixa ironia dels premis tipus TP. Crec que ens els emportariem tots i més si fora per votació popular (¿que modestos som, eh??) perquè sempre podrem dir: "Aquests són els meus poders: més de 500.000 pagines vistes i una mitjana de 800 al dia.

Segur que el que no ens emportarem serà el de la mentira i manipulació i el de la difamació sense dades.

Ja veus, la calor ens fa divagar a tots i totes. Una abraçada a tu també.

Anònim ha dit...

Gràcies cotorra, per dir la veritat. Els falsos rumors només fan que lio, conec el cas de primera mà i és molt fort que vullguen hasta clavar lio en les falles i l'ajuntament, darerre d'un comentari que ningú sap qui ha fet perquè no firmen. Sóc faller de la Dula i sé de que parle. Espere que açò s'acabe ací. Visquen les falles!

Anònim ha dit...

Hui el LLevant trau eixe tema i vos dóna la raó. Una volta més el blog de la dreta queda en ridícul i es comprova que només vol que intoxicar. No tenen vergonya ni la coneixen que és pitjor.

Anònim ha dit...

Per mi,el Levante que traga el que vullga, jo si se la veritat perque ho he viscut en primera persona, però me la reserve perque aci sols aneu a publicar tot allò que a vosaltres vos conve.
No per publicar-se en un diari és més veritat.