L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

diumenge, 22 de juliol del 2012

Ahir concloïa la vuitena edició de Pop al CarrerAhir tenia lloc la segona jornada del “8é Pop al Carrer” amb les actuacions de:

 LE PETIT MANOUCHE,  grup de gipsy jazz, una variant del jazz que té els seus orígens en la música tradicional gitana, la musette —cançó tradicional francesa— i la seua mescla amb el swing nord-americà.

DWOMO, una parella eclèctica, transgressora, activistes musicals i un grapat de coses més. Musica: folklore galàctic, punk de jardí d’infants, swing de parvulari, chanson nutricionista, underground de dos rombes.

PAUL FUSTER, canadenc de pares catalans, era la primera vegada que actuava al País Valencià i presentava “Repte” el seu primer disc en la nostra llengua, acompanyat de Pep Mula, percussionista de Sanjosex.

THAÏS MORELL, cantautora multinstrumentista d’origen brasiler, presentava el seu primer treball “Cancioneira” on palesa habilitat compositiva i interpretativa envoltada per  David Gadea (percussions), Àlex Cesarini (contrabaix) i Andrés Belmonte (teclats i flauta).
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona als organitzadors i als participants. Vam poder gaudir de bona música, en un bon entorn i en un gran ambient! Ànim i a preparar la pròxima edició.