L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 21 de juliol del 2012

Anit visquérem la primera jornada del festival "8é Pop al Carrer"


 
Toni de l'Hostal
 Ahir divendres va tindre lloc a la Plaça de les Palmeres de la Goleta la primera vetlada musical del “8é Pop al Carrer” que oganitza LaCasaCalba.  Bon ambient, bon rotllo i sobre tot bona música. Toni de l'Hostal, showman irònic de l'Alcúdia la bona (la de Carlet) i cantant del grup les Maedeus presentava l'acte i entre els espectadors, a primera fila, el nostre alcalde Jordi Joan.
TAI
 Actuacions: TAI (Brasil-la Valldigna) són Edu Tapi i Taize Oliveira, una parella de bahians residents a Tavernes que fa una miscel·lània amb ritmes del nord-oest de Brasil i elements del funk i el rock. Ens va delectar amb una actuació acústica de temes propis i adaptacions del cançoner tradicional brasiler.

MI sostingut
 MI# (MI Sostingut) Son de la Ribera Alta (Alcúdia, La Pobla Llarga, Castelló de la Ribera) i presentaren el seu treball discogràfic “El projecte Escolopendra” una  paraula extreta de l’imaginari de l’escriptor William Burroughs (en la novel·la “L’esmorzar nu” després de l’accident de la seua dona, un escriptor adicte comença a tindre al·lucions que el porten a un mon de malsons (Interzona) on fins i tot la màquina d’escriure es transforma en una panderola. En un punt de l’obra la gent trafica amb carn d’una espècie d’escolopendra aquàtica que té propietats lisèrgiques). El projecte de Mi# és un recull de tonades pop que beu del rock alternatiu però amb alta càrrega poètica de la terreta i més enllà.

Oliva trencada
 OLIVA TRENCADA (Mallorca) música insular  i la presentació de “Perleta negra”, un nom que es deu a un pirata que saquejava tot tipus de vaixells fins que se n’adonà que allò important per gaudir de la vida és "l'intercanvi cultural". “Perleta Negra” parla de "realitats alternatives" que mesclen ficcions del passat, el present i el futur sense  "un rigor científic sinó un rigor musical". i s'hi expliquen històries "de gent que està en altres dimensions: la musicaficció". 

Avui el “Festival més petit del Món” continua amb
LE PETIT MANOUCHE (Bolívia – França - València)
DWOMO (Madrid - València)
PAUL FUSTER (EUA - Catalunya)
THAÏS MORELL (Brasil - València)

Ens hi veiem. 
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig anar al Festival de Talents i estaba anulat. No vaig sentir el cotxe digent que s'havia suspes. Podeu investigar i informar

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha molt que investigar.
Les empreses privades que organitzaven i muntaven la cosa han tingut les seues diferències quant a pagament i s'ha anul·lat.
La premsa d'avui n'informa.

Robinjut ha dit...

Ara ho has dit, la premsa d'avui informa mentre vosaltres callàveu.
Por a la propaganda negativa?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim cap obligació de donar (-te) explicacions de què, com i perquè publiquem alguna cosa, però val... perquè no el quedes amb les ganes!!!

No hem informat d'eixe concurs-festival en la setmana passada, la de la celebració, i per tant en bona lògica tampoc hem informat ni ens hem preocupat de publicar res del seu desenvolupament i del seu final. Això no implica que no podem donar pels i senyals de tot el que ha passat. De primera mà i de primera font.

I por... a què? A quina propaganda negativa? Com es pot tindre por, si hi ha hospitals!!!

Qui té fam somnia rotllos. I allò que es publica o no ho decidim ací, no fora.

De res.

Robinjut ha dit...

Perdona'm que discrepe:
És clar que cada mitjà comunicatiu informa del que vol, sempre que tinga interesos. D'altra banda, els bons periodistes informen del que passa sempre que siga rellevant i li pique a qui li pique.
Em sembla extrany que el principal i novedos espectacle del govern a la platja haja estat silenciat per vosaltres.
A no ser que la vostra informació no siga genèrica i sí sectària. Tampoc té açò res de roí, simplement deurieu assentir i dir-ho clarament i deixar-se de martingales de que treballem per a tot el poble, quan realment sols ho feu (com tots els polítics) per a lluiment particular i seguint manant (o aspirar a desbancar l'altre).
Aclarit açò, seguim com estàvem, decidint vosaltres (dins i no fora) el que publiqueu, i opinant jo el que crega (fora i no dins) com a blog d'opinió que és este espai.
Sempre amb els vistiplau de l'administrador, clar (des de dins, tot hi ha que dir-ho).

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pots discrepar tot el que vulgues, de fet és el que sols fer. Respectem la teua opinió però no la compartim. Mira si serà rellevant l'espectacle que cap diari, excepció de Las Provincias, se n'ha fet ressó de la seua suspensió. I igual Las Provincias ho ha fet, en dos paragrafs, potser perquè es veia obligat per ser el seu redactor membre del jurat.
I gracietes per això de bons periodistes. Ja veus: com que som bons periodistes i informem d'allò relevant, hem fet com la resta de diaris i publicacions: no hem dit res dels "talentos", potser perquè algú el que buscava era això "$$els talentos$$.

Ah i estàs molt equivocat: no era un espectacle de l'Ajuntament ni el patrocinava ni res per l'estil. Col·laborava (propaganda) per tal que fos una promocio més de la platja, com fa amb les falles, voleibol, tenis en platja, la cursa, etc.
Las Provincias en la seua nota - que sembla no has llegit- ho deixa ben clar. L'ajuntament ni el nomena, sino a les empreses autores de l'empastrà!.