L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

divendres, 6 de juliol del 2012

El dissabte 7 de juliol té lloc la “XII Pujada Nocturna al Mondúver”

La pujada està organitzada pels Amics de la Natura de Marxuquera i compta amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna farà l'eixida des de la porta del Monestir de Simat a les 20h. S’anirà en cotxe fins a les Foies i l'eixida des de la Font Nova de les Foies cap al Mondúver serà a les 20:30h. Cal portar una pila i un entrepà per a sopar, mentre l’organització oferirà per a picar i beure. 

Està previst que es llija un manifest en defensa de la natura (00:00h), després del qual es baixarà cap a les Foies per agafar el cotxe i tornar a casa. Hi ha l'opció de quedar-se a passar la nit, però, això ja és decisió de cadascú i s’aconsella portar un sac de dormir.
-