L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 30 de juliol del 2012

Càritas Interparroquial ha aconseguit recaptar 1. 707 euros en la Fira del Llibre








Càritas Interparroquial ha aconseguit recaptar 1. 707 euros en la Fira del Llibres d’Ocasio que va instal·lar dins del recinte de la Fira de Sant jaume.

Carites en la seua nota informativa indica que “Tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat i fent realitat el lema de la campanya: “Viu senzillament, per tal de que altres senzillament puguen viure” i fent una aposta per una vida més senzilla i solidària on, amb un poc de cadascú de nosaltres, ajudem els que més ho necessiten”.

La recaptació de 1,707 euros arriba desprès dels resultats espectaculars aconseguits en la 1ª Fira Solidària del Llibre d’Ocasió que va tindre lloc també a la platja. Càritas Interparroquial ha volgut agrair la resposta de tota la gent del poble i de tots aquells visitants que s’aproparen al seu estant.

El fet de ser la primera vegada que fem la fira a la platja ens va dur a cometre algunes errades, canviar dates, unificar preus.... però així i tot l’experiència de poder obrir una fira quatre dies, la solidaritat tant de la gent que comprava llibres com de tots aquells que ens en portaven, la visita al nostre estant de més de mil cinc-centes persones i la resposta de tots els voluntaris de Càritas Tavernes ens ompli de goig i ens espenta a continuar endavant”.

Càritas, a més d’agrair les aportacions de tots els ciutadans, ha agraït la divulgació feta pels mitjans de comunicació social i el suport que l’Ajuntament de Tavernes els ha donat per tal d’organitzar aquesta fira.

Campanya del quilo

Càritas ha informat la celebració de la Campanya del Quilos per al cap de setmana del 11 i 12 d’agost, ja en vista a la preparació de l’hivern que pensa pot ser molt cru per a moltes persones que ho passaran pitjor que nosaltres i que gràcies a la nostra ajuda poden tirar endavant durant un temps, almenys en una cosa tan bàsica com el poder menjar.
 
-

4 comentaris:

Estruch ha dit...

Les gràcies li les tenim que si de cas donar nosaltres a vosaltres per la gran llavor que esteu fent.

Anònim ha dit...

Com es nota el politikeo, eh? Les gràcies ens les tindrien que donar a nosaltres, els borreguets, per regalarlos 10.000.000.000 de euros a l'any a més tots els edificis que s'han apropiat gratis (Aznarín anira al cel per aixo). La conferencia episcopal ho va dir ben clar: "Si mos lleveu ni un euros Caritas sen va a fer la ma..." I tu vas donantlos les gracies? Estas burlante de nosaltres o algo? Pareixes pepero besant culs a diestro i sinestro...

Robinju ha dit...

Crec que molts confundiu Càritas amb església. Que la majoria de socis o colaboradors siguen de dretes no vol dir que l'entitat estiga manipulada pel PP. Per ideologia, molta gent de dretes pot estar clavada, però també hi hauran del SOE i algun del Bloc, no crec que siga una associació tancada per ideologia. Tal vegada, ser d'esglesia va associat a ser d'esglesia, almenys en aparença, la qual cosa no significa que ser d'esglesia comporte ser de dretes. És altra rèmora que encara portem del franquisme.
D'altra part, la conferència episcopal el que va dir va ser una amenaça xulesca, com si Càritas depenguera de la cúpula eclesiàstica, quan en la seua majoria es nodreix econòmicament d'aportacions privades.
Per mí, aportacions a causes benèfiques totes, siguen de l'esglesia o altres ONG's. Per a boatos, altars, retors, visites de Papes,inversions en edificis, jugar en borsa i altres despeses supèrflues de l'esglèsia, ni un cèntim públic, i si pot ser, tampoc privat.

Estruch ha dit...

Tens raó, Robin : Conec a gent rés sospitosa, afins al Bloc inclús,i altres gents res d'esglesia, que son voluntaris de Càrites .

A més, estic segur que els que van a rebre els seus servicis, no miren ni colors, ni religions,sols el omplir la panxa, no el pareix ?

Politiqueo en este tema en tot cas sols en feu els que pensen com tú, els demés reconeguem fets, vinguen d'on vinguen .