L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 30 de juliol del 2012

Massa entredes dins del "Sector 12" quan sembla que no es pot entrar




No sabem de qui serà la responsabilitat. Tot apunta a indicar que deu ser de l’empresa urbanitzadora del sector, el 12, atés que l’Ajuntament si no estem mal informats no ha rebut oficialment les obres. La bona qüestió és que cal actuar – siga la urbanitzadora o siga l’Ajuntament - si es vol evitar problemes que poden vindre a partir d’ara.

Un dels nostres lectors ens informa que el Sector 12 està molt concorregut de veïns i estiuejants, sobre tot pels matins i a la vesprada, per gent que passeja, fa esport en les instal·lacions i aprofita també per passejar el gos. 
Tot això semblaria normal que passe en una zona urbana platgera, però... el problema naix, com bé diu el nostre comunicant, quan tot el sector està tancat, quan una tanca metàl·lica l’envolta per tal de donar a entendre que està prohibit el pas.
 


Ens informa que des dels primers dies la gent “ha passat” de la tanca i entrava, però ara hi ha una part tombada en terra, en concret en la zona del Carrer Baladrera, i per allí entren cada dia més veïns, esportistes improvisats i tot aquell que vulga. Ens diu també que alguns dels aparells esportius estan trencats, cosa que no hem pogut ni volgut comprovar, perquè nosaltres no hi hem entrat.

Les fotografies les hem fetes de fora, la qualitat deixa un poc que desitjar, però es veu la gent passejant i altres fent ús dels jocs infantils i dels aparells esportius.

La cosa ha començat fa poc, prquè també fa poc que els obrers han deixat l’obra. I queda molt estiu per davant. Repetim: no sabem de qui és l’obligació, però entenem que per seguretat, per no haver de gastar en reparar, per evitar algun accident... és una situació a corregir. 
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui impideix l'accés: Ajuntament o empresa constructora? Ahi tens la resposta del responsable de la seguretat DINS el recinte assenyalat per les tanques. Al Parc del Cantalot passava el mateix; jo vaig vore un vigilant pagat per l'empresa.

Estruch ha dit...

El que hi ha que fer es rebre eixe poligon i obrir-lo per a que pogam disfrutat d'eixe gran espai verd i d'oci , abans de que els columpis es facen malbé .

Anònim ha dit...

La responsavilitat es des dos,perque per a fer la urbanizacio te que aceptaro l'ajuntament despres de revisar el projecte y posar les condicions del pla urbanistic (si pots fer altures,si pots fer chalets,quantes zones verdes etc...)ahi niaura proyecte de seguritat y salut,els que tenen que actuar son els ingeniers del ajuntament

Anònim ha dit...

Totalment en desacord.
La responsabilitt es de la constructora fins que passa a l'ajutnament quant esta recepciona l'obra i no ha passat encara ni l'ha recepcionat.
Aixina que s'espavile l'empresa urbanitzadora que si passa alguna cosa sempre sera la seua culpa.

Anònim ha dit...

la culpa es dels tecnics que deuen de fer saver a la construcctora el que pasa,que treballen un poc,que no deuen de cobrar un sueldo xicotet,per lo menos tenen la obligació de fer un informe y si la cosa no es correcta prende medides y per al meu pareixer es deurien de haver pres ya.
lo que no es deu de fer es diro sense saver el motiu perque no esta lóbra entregada,ara prou es diro pa que la gent pase mes per alli,damund provocant mala reputacio per a una empresa que a lo millor no te culpa,toda persona es inocente mientras no se demuestre lo contrario

La Cotorra de la Vall ha dit...

per què dius:
"lo que no es deu de fer es diro sense saver el motiu perque no esta lóbra entregada"?

Tu saps si ho sabem o no? Segurament sí ho sabem i potser alguna cosa tinga a vore amb el cicle de l'aigua, ja saps allò de claveguerams i depuració.

El teu escrit ens recorda allò de "matar el missatger".

Anònim ha dit...

Pues mes clar meu dius,intenteu buscar culpable per si pasa algo dir que ya havieu hsvisat,en contra de aixo busqueu el motiu antes de que pase res y solucionarse lo antes posible,les bones persones ya no nian.el que ha fet kes fotos no havera pogut posar les valles ve nomes per evitar un risc cara l'altra gent.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per considerar-nos bones persones, perquè ELS QUI vam fer les fotos vam alçar les tanques de terra i les vam posar bé, al costat del Carrer Baladrera. A l'endemà estaven igual.

Anònim ha dit...

dubte que fora aixina,que a vosaltres per tindre protagonisme feu de tot,la informació no avera segut la mateixa,segurament havereu escrit que gracies als de la cotorra no ocurrira cap desgracia per ver posat les valles y tot per pengarse una medalla.pero si tu heu dius me creure.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estàs en el teu dret a dubtar i si vols no creure-t'ho. No pensem tindre tanta importància per evitar desgràcies itampoc mai ens hem posat cap medalla per res . l'única medalla que lluïm orgullosos és el comptador de visites. No ens cal altra medalla.

Anònim ha dit...

Cada dia magrada mes opinar en el bloq.
Moltes voltes censureu comentaris que no vos interesen,pero no pasa res la veritat al final ix.
Part del exit crec que deu de ser per a vore alguns escrits que pareixen de chiste.en el fons el tinq apresi

La Cotorra de la Vall ha dit...

"alguns escrits que pareixen de chiste"

Jo es diu per Tavernes: ningú no es veu la seua gepa.

Per tant, un consell: Rellig tot el que has escrit i voràs com els millors acudits són els que has escrit tu.

Ara tranquil: et perdonem. Comprenem que la calor de l'estiu fa que l'olla d'alguns es pose a bullir. I com que sempre ve bé algun acudit.... doncs, això: publicats!
En el fondo, som unes mares!!

Estruch ha dit...

Jo, pecador, m'acusse : Soc un dels insensats que utilitze, ahir mateix eu vaig fer, dita zona.

I perquè comet tan gran delicte ?

Perquè, hui per hui, es un dles pocs llocs, junt al magnífic parc del Molló, on el meu fill de 8 anys pot fer bicicleta sense por de que l'atropellen.

I perqué es l'unic lloc on puc, altre greu delicte, amollar els gossos una estona, aixó sí, per a menguar el delicte eu faig sempre lluny d' altra gent .

Per el tant, prengau les mesures que tingau que pendre contra aquest pecador i delinqüent .

P.D. Senyor Alcalde, quant reba vosté l'obra, per favor, recorde el dit i a vore si es pot habilitar una parc per a gossos, i una zona sense cotxesper a ciclistes menuts, com en el Molló, gràcies .

I parlant de tot un poc, que li pareix com a zona mentres no s'urbanitze per a fer un festi-estiu ?