L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 28 de juliol del 2012

Càritas organitza una fira solidària del llibre d’ocasió aquest cap de setmana


Després de l’èxit de la Fira del Llibre a Sant Jordi, Càritas ha preparat una fira del llibre a la platja de Tavernes aquest cap de setmana, és a dir per avui dissabte 28 i demà diumenge 29. Estarà ubicada als estants de la fira de Sant Jaume.

Els fons obtinguts de la venda dels llibres es destinen a atendre les famílies més necessitades de Tavernes.

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ - ESTIU 2012

Càritas Interparroquial de Tavernes organitza aquest estiu una sèrie d’activitats per promoure la solidaritat del veïns vallers i d’aquells que gaudeixen de les nostres terres durant els mesos d’estiu.

Als projectes de Càritas en la població (Economat, Rober, Alfabetització, Inserció social i laboral) se sumen projectes organitzats per l’equip d’animació i els voluntaris per fer arribar a tots la veu de les persones que pateixen, despertant una consciència i una mirada sensible a la realitat dels pobres i dels pobles que pateixen un món desigual i injust, un món que oblida el rostre humà del sofriment.

Càritas contribueix a impulsar la solidaritat i la construcció d'un nou ordre social que afronte els reptes que plantegen la pobresa i l'exclusió. El nostre objectiu és mantenir viva la consciència crítica, amb la desassossegant veu de la denúncia, i oferir elements d'anàlisi per conèixer les condicions indignes en què viuen molts éssers humans en la nostra societat i en el nostre món.

Les campanyes busquen convidar i estimular l’adopció de compromisos concrets dirigits a lluitar contra l'exclusió, despertar cors i difondre el valor de la solidaritat i del compartir com pilars sobre els quals té que descansar un nou ordre social.

Per aconseguir aquests objectius, a més de la Fira del Llibre que hem esmentat, s’organitza una campanya dels quilos, amb l’objectiu és atendre les més de tres-centes famílies ( un miler de persones) usuàries de l’Economat. La campanya es realitzarà a les portes de la capella de la platja: Santa Maria de la Valldigna i tindrà lloc els dies 11 i 12 d’agost ( en horari de misses)

Càritas Interparroquial agraeix les aportacions de tots els ciutadans i l’acció informativa dels mitjans de comunicació social per la difusió de les activitats i el recolzament que l’Ajuntament de Tavernes ens ofereix per tal d’organitzar totes estes tasques. 
Segons la nota remesa per Càritas Interparroquial
-

5 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Esperem que tinga ja no el mateix, si no almenys el doble d'éxit que la del poble , TOTS A COMPRAR LLIBRES JA QUE A MÉS DE AJUDAR A UNA BONA CAUSA, ENS CULTURITZEM !!!.

Robinjut ha dit...

Molt bona causa i molts bons llibres (després de rebuscar, clar).
Ara bé, em permet de donar-los un consell a Càritas: el preu del donatiu, fora de ser simbòlic sembla ridícul per alguns llibres que estan en bon estat i són molt més valuosos que 1 €. Jo havera fet 2 o 3 muntons i 2 o 3 preus. S'havera pogut arreplegar el doble...
I s'hauria de fer més vegades esta iniciativa, amb llibres i/o amb altres productes, amb afany recaudatori o amb ànim de lucre.

Anònim ha dit...

Qui es el president de caritas?

Anònim ha dit...

un que no fa absolutament res. S'ho curren els voluntaris de càrits anònims, sense càrrec ni ànims de protagonisme. Si vols fer politica d'eixa institució, eres un pobre diable (encara que portes ales amagades)

Anònim ha dit...

Rectifique el comentari d'abans: el president SÍ s'ho ha currat, com un voluntari més. El comentari es referia integrament a "la presidenta" de l'altra parròquia. Com hi ha dos càritas, estava jo un poc liat. Resumint: el president, treballava. La presidenta, simplement estava.