L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de juliol del 2012

Un incendi afecta un hort al Camí Marenys i un segon a un cami del Massalari



 Un incendi s'ha declarat aquesta vesprada sobre les 7 en el Camí Marenys, a una distància d'1 km en el sentit de Xeraco. Les flames han afectat la bardissa i un hort abandonat.

La rapida intervenció dels efectius de la Policia Local, l'ajuda de molts veïns amb poals d'aigua i la intervenció d'un cotxe bomba dels bombers de Gandia han aconseguit apagar el foc.


Extingit aquest foc, hem tingut coneixement d'un altre en el Cami Motor Trencat per la zona del Massalari i prop de la carretera. Al igual que l'anterior la ràpida intervenció dels efectius de seguretat i bombers ha aconseguit apagar-lo.

Sembla prou clar que hi ha algú que "s'entreté" calan foc a horts abandonats, i que estiguen a la vora de les vies de tránsit pensem que fugir en algun vehicle ràpidament. 

Seria interessant que els ciutadans estiguérem alerta  i davant qualsevol actuació sospitosa, ho comunicàrem a la Policia Local o Guàrdia Civil.

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar tots en el mediterraneo y ningu controlava lo que pasava,hay gandulets

Anònim ha dit...

Que l'incendi ha sigut tres hores després d'acabar el dinar i si ningú controlava no s'hauria apagat.

Anònim ha dit...

No sé com publiques comentaris com el primer.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Perquè vegeu el talant d'alguns dels comentaris que ens envien i fins a quin punt arriba la rancúnia i l'odi dels seus autors.

Per la forma d'escriure deu ser el mateix anònim que en fa un altre minuts abans en la notícia de la reunió de càrrecs del Bloc.

I eixos dos comentari són "suaus" comparats amb altres que ens envien.

Anònim ha dit...

Quina ravia y quin odio,si soles queden menos de tres anys de mandat,penseu que esteu pa tota la vida?ja ja ja si pa poder manar sau unit al psoe y iu a les proximes eleccions vorem com quedeu.al final mosatros ai dins ja ja ja y vosaltres ?

Anònim ha dit...

Dins has dit? Estas tú poc bona. Penses que la gent no sap el que sou? Ale a treballar, que de gestionar res de res

Anònim ha dit...

Ara soc dona? aclariste,si gestiones igual anem per el bon cami ja ja ja.
En la vida san conegut tans incendis com ara,pero segur que vosatros no tindreu la culpa.tot el que te proteccio civil per a ajudar a extingir foc es cedit per el bloq (la gran familia)
veritat ja ja ja NACIONALISTES

Anònim ha dit...

Tu mateixa reconeixes que no treballeu,per h o per b no mos fa falta treballar,nia un refran que diu que mentres nian tontos els listos mingen ja ja ja yo cobre de rajoy

Anònim ha dit...

Mareu meua!!! quina gent ens ha estat governant!! Ahí teniu l'arquetip tipus de polític del PP. Ells a soles mostren com són, en raó tenim un poble tan fet pols...

Anònim ha dit...

sí dona, sí, tota la raó: Vas a treballar poguent robar? És fàcil viure del poble per a vosaltres. Està més que demostrat en tots estos anys de majoria absoluta i neteja absoluta de la tresoreria municipal. I per a què voleu manar? si no sabeu gestionar ni les vostres empreses (vull dir, els bancs). Ja no hi ha formigó que vendre ni comissions que traure, I voleu manar? Estos aspirantes a pijo se aburren...