L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 16 de juliol del 2012

El director de l’aeroport sense avions de Castello cobra 84.200 euros anuals



Juan García Salas, el director de l’aeroport sense avions de Castelló, cobra un sou de 84.200 euros anuals que, segons la consellera de Cultura, Turisme i Esports del govern valencià del PP , són “un estalvi considerable” i estan “totalment justificats”. 

Això ha estat la resposta de la Consellera Johnson,a preguntes  parlamentàries de  Compromís, i mentre Juan Garcia cobra, l'aeroport no té activitat i continua esperant llicències per poder rebre avions i tenir activitat comercial.

Juan García Salas, per la seua banda, en resposta a un periodista de France 2 que li preguntava sobre si l’aeroport que dirigeix no es una “infraestructura fantasma” va arribar a dir que: “No, és un aeroport buit actualment, tal com ho pot ser el Museu del Louvre de nit”'. Sense comentaris. 
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

84.200 bofetades si que es mereix, ell i qui l'ha posat ahí...