L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 25 de juliol del 2012

L'Ajuntament millora un dels camins d'acces a la platja en la zona nord



L’Ajuntament  ha millorat un dels camins d’accés a la platja amb un asfaltat provisional fins que es duga a cap el correspon pla urbanístic. Amb eixa actuació, s’atén una de les demandes anigues dels residents de la zona els quals, des de fa anys, venien reclamant sense aconseguir-ho una actuació que evitarà la pols que produïa l’incessant i continu trànsit de vehicles a motor, sobre tot en els caps de setmana.

L’actuació de l’Ajuntament ha estat cobrir el camí amb una capa de graveta asfàltica ben espitjada per tal d’evitar la formació de clots i alçament de pols. La mesura és qualificada de provisional atés que la zona afectada està pendent d’urbanitzar i no es pot executar la millora amb caràcter definitiu.

A pesar de la provisionalitat, els residents de la zona han acollit favorablement una mesura que arriba després d’anys de peticions i més quan han comprovat com pràcticament ha desaparegut la pols del camí. Al mateix, es facilita en gran manera les entrades i eixides des del Camí Marenys i es descongestiona una zona que presentava problemes en els accessos sobre tot en moments punta dels caps de setmana.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Informa con toca no com interesa.de asfaltar res,aixo es tirar asfalt triturat de alguna carretera que rebaixen per a colocar nou y eixe es varata emportarsel.si tot informeu igual anem apanats.tirar lo tirat es asfaltar

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem informat i molt ben informat i MOLT ben explicat: "cobrir el camí amb una capa de graveta asfàltica ben espitjada per tal d’evitar la formació de clots i alçament de pols".

Tu li dius asfalt triturat i nosaltres li hem dit graveta (de grava, pedra menuda) asfàltica. ¿qüestio de noms?

Ho hem informat molt bé i ben clar. No hem dit en cap moment que fora un asfaltat com el d'una autopista o una carretera sinó una actuació provisional.

De tota manera el fem una pregunta: ¿això també ho haguera pogut fer el PP després de tants anys de demanar-ho els veïns? Evidentmet diràs que sí. ¿I perquè no ho va fer?

És com la grua de la platja acccesible. Era qüestió de 1000 euros però el PP passaven els anys i res de res. I el nou goven en poc mes d'un més solucionat.
En eixe carrer, ha passat exactament igual. Si no hi ha voluntat ni interés igual dóna que siga asfaltat final que graveta: no es fa es, com feia el PP.

Anònim ha dit...

"De tota manera el fem una pregunta: ¿això també ho haguera pogut fer el PP després de tants anys de demanar-ho els veïns? Evidentmet diràs que sí. ¿I perquè no ho va fer?2

Sempre te que eixir el PP per algun lloc.

El primer comentari ha fet una critica, i ja per aixo ja retragueu el PP, que acas saps qui ha escrit eixe comentari? per que dones a entendre que es un comentari partidista? nomes per rebatre algun punt de la informacio?

Sempre la Cotorra te rao, i les critique son dels del Pp que entren aci a marejar.

Per favor cotorreta, crec que menysprees als teus lectors cuestionant la seua capacitat critica i el seu raonament.

Votar a un partit o a altre, no vol dir que s´estiga d´acord plenament en totes les propostes o linees idearies que desde eixe partit es tinga. O simplement es pot ser apolitic, encara que tu no ho cregues (perque sera), Jordi y el seu govern no son perfectes, ni tot ara es meravellos ni estem en la gloria.

Escric perque crec que has atacat de forma poc motivada e incoherent al primer comenteari, com moltes vegades fas. I aço es deu a la teua falta d´objectivitat, que moltes vegades demostres, tragueu la bandera d´una volta per totes¡¡ (Clar ara em diras que si el PP, el ventilador,...).

En fi, voleu fer-vos passar per un mitja de INFORMACIO, pero no sou mes que un mitja d´OPINIO i POLITITZACION de la societat vallera, meyspreant l´enteniment del nostre poble, questionant la nostra inteligencia, a mi cotorreta, fa temps que no m´enganyes, espere obriu les ments, gent de la cotorra i vos allibereu, deixant de dividir, d´observar als demes amb diferents ulls segos cregau pensen o no com vosaltres (millor dit, si voten o no com voslatres), perque en cas contrari nomes sembrareu discordia i aquells dels que voleu allunyar-vos, aquells que han cremat tot en tots els ambits, aquells que tanta inquina desperten en el vostre esser, no seran tant diferents a vosaltres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord en la generalitat del que dius.

I si ací ix el PP no és per gust ni ganes nostres. No volem fer-los tanta propaganda.

Es diu que el gat escaldat, de l'aigua fuig. I estem segur que dius això de

"crec que has atacat de forma poc motivada e incoherent al primer comenteari, com moltes vegades fas. I aço es deu a la teua falta d´objectivitat, que moltes vegades demostres"

perquè no coneixes de la missa la meitat respecte els comentaris que ens envien.

No compartim per a res, però respectem l'opinió que expresses al darrer paragraf. Tenim en molta consideració els nostres lectors/es i sobre la seua intel·ligència i que n'opinem només cal vore el to i nivell general de les informacions que publiquem. I compara amb altres que esmentes.

I com que sabem que no enganyem ningú i tenim lectors ben intel·ligents, formats i informats no ens cauen els anells a publicar cap de crítica que ens facen.