L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

diumenge, 8 de juliol del 2012

Avui diumenge gran concert de banda i cor en el Cine Olimpo de la platjaUna coral formada per 150 xiquets i xiquetes, tots alumnes de l’Escola de Música de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, al costat de la Banda del Centre d’Ensenyament Musical 'Mestre Arnau', dirigida per José Palomares Peñalba, interpretarà una selecció  de les més conegudes cançons dels Beatles i Queen.

L’hora anunciada és les 10 de la nit i la primera part serà per a la banda que interpretarà “Lo Cant del Valencià”, pasdoble de Pedro Sosa i una selecció de la banda sonora de la pel·lícula 'Lawrence d’Aràbia' i 'Bee Cee Bee Gee' de Terry Kenny.

La segona part serà per al pasdoble “Alhambra” de Monllor, i tot seguit la composició “Lluna Mediterrània”, d’Aparicio que serà sota la direcció del professor Ordiñana i amb intervenció del cor infantil de l’Escola de Música. En acabar, vindrà la interpretació de la més coneguda música dels Beatles i de Queen, per a la qual cosa es compta amb la col·laboració del guitarrista Rafa Palomares Company i el baixista Luís Roig Riu.
-