L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 18 de juliol del 2012

El govern municipal amplia i millora el servei de Policia Local en la platja





L’ajuntament de Tavernes ha increment la dotació de Policia Local amb la contractació de quatre agents més que, amb caràcter interí, realitzen tasques administratives i de trànsit a la platja. El govern que presideix Jordi Joan potencia i millora així la seguretat ciutadana i els serveis d’atenció als ciutadans i els de platja.

Els quatre nous agents interins efectuen servei en la platja distribuïts en dos patrulles de dos agents. Aquests agents, com marca la normativa i precisament per ser interins, no poden portar armes ni poden formar part de patrulles d'agents amb armes, les denominades “patrulles de seguretat”.  Les seues tasques són administratives (control d’ocupació de voreres, control de permisos, venda ambulant...) i de trànsit (aparcaments, dirigir trànsit...) i no poden mesclar aquestes tasques amb les pròpies i reservades a seguretat, els dels agents amb armes.

Els quatre agents, segons hem sabut, tenen una provada experiència en aquestes tasques després de dos anys de treball a Xeraco. Abans però de començar les tasques, han rebut una completa i detallada informació de la nostra platja (amb plànols, fotografies, etc i etc) així com les corresponents instruccions sobre actuació.

El fet de que provinguen de la borsa de Xeraco es degut a que encara  regeix la normativa de l’anterior govern,  que obligava a buscar els agents contractats interins de la borsa de treball d’altres pobles. Tot apunta a que serà una situació que acabarà prompte, quan el govern municipal obriga una nova borsa d’agents i la contractació es podrà fer amb professionals del nostre poble.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

I per què no modifiquen eixa normativa de l'anterior govern del PP? Ja porten més d'un any en l'ajuntament i han tingut temps de sobra per a modificar-la

Anònim ha dit...

15¿Estás seguro de que no lo han intentado? ¿Y si se lo preguntas a los grandes tècnicos y funcionarios que lo han impedido? Sí, sí, esos mismos que se han conformado y evitado consolidar las plazas de policías interinos desde hace años. ¿Has contado el número de policías interinos y de segunda actividad de la plantilla? Te sorprendería el número... pero los anteriores, con sus mayorías absolutas, lo han permitido y alentado. A ver que hace ahora el nuevo Gobierno con los impedimentos de Rajoy. Temps de sobra... Qui ha tingut temps de sobra mira el que han provocat: interinitat per tot arreu

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Al PP no li interessava una plantilla de PL funcionaris fixos sinó d'interins i en comissions de servei i si pot ser de fora del poble pense que millor. Mira quants del poble hi ha interins i fixos els darrers anys. Cap.
Personalment jo crec, i em puc enganyar però es la meua opinió, que el motiu seria que si porten interinament a gent d'ací i d'allà sempre es més facil guanyar-se voluntats i també portar gent més afi. S'ha parlat sempre molt de la contractació d'algun PL familiar de l'anterior jefe.

Juanjo Sala ha dit...

Parlant de policia, propose que com a l'hivern es torne a prestar el servei de control del trànsit a l'eixida del col·legi Alfandech, amb motiu del gran aldarull que formen personal i vehicles que ixen des de l'escola d'estiu.

Anònim ha dit...

o siga que totes les critiques que hem pogut llegir de que si no es feien be les coses per no mesclar agents de diferents servicis, tot es producte de la desinformacio ignorancia supina que tenen de les normes i ganes de mentir i manipular la realitat per enganyar els veïns.
I al final sempre queden amb el cul a l'aire eixos peperos.

Anònim ha dit...

Lo has dicho más que claro. La otra es que el familiar del antiguo Jefe de Policía que trabajó de interino, a base de artimañas del antiguo Gobierno y en connivencia con algunos técnicos y funcionarios, y también el interino declarado ilegal que fue despedido, los dos trabajan de Agentes de Mobilidad en la capital de la Safor. ¿Coincidencia?

silmin ha dit...

Simplement pregunte, no ho sé,...
* la noticia vol dir que s'han creat 4 places més d'interins de policia o van a ocuparles per estar ja pressupostades ?
* Les places d'interins són només per a l'estiu o per a tot l'any?

Indesidenter ha dit...

Jo crec que la noticia de La Cotorra està ben clara i entenedora. Allò que si que em sembla mentira és que silmin, sempre t'han donat a alliçonar-nos sobre aspectes administratius, com podem llegir al llarg dels ´seus comentaris, pregunte el que pregunta, com si fora motiu d'una noticia arribar fins el rovell de l'ou amb les menudencies de: temps del contracte, durada, si son per a l'estiu, per a tot l'any. Quan allò que ens importa i volem és la millora del servei, estar segurs.
Jo deduisc que es una contractació temporal, d'interins i que seguirà el que sempre s'ha fet a Tavernes de fa anys: recolzar el servei d'estiu i sobre tot a la platja.
Però a mi això no m'interessa, sinó que, ho torne a dir, se'm dóna millor servei, a mi i a tots els ciutadans. Un 10 per tant per al govern (ara silmin li buscara la part negativa, de si els diners, etc)
Ara hi ha comentaris que de vegades em recorden molt allò del gos del camperol: ni menja ni deixa menjar.

Anònim ha dit...

Una solució és contractar interins de bades. El silmin eixe pareix pensar com Rajoy: si s'encanten els funcionaris, tindran que pagar per anar a l'Ajuntament (a treballar o no, però tidran que anar)

silmin ha dit...

Jo com que no ho sé no ho jutge, només intente informar-me, com qeu fa temps que no vaig per tavernes no he pogut preguntar i informar-me, prou més sensat que donar suport o rebutjar una mesura per vindre del color polític d'on ve.
tu mateixa ho has dit, molt bona mesura sense saber si es temporal o permanent, si es cara o barata, en plenes retallades al funcionaris i endeutament galopant fins i tot, tu, has reflexionat sobre el cost encara que preferiexes mirar cap altre lloc.
Millor servei, contracta 4 no 40, millor 400 i podrás anar pel carrer molt més segur i tranquil encara que siguen per a tasques administratives.
En quant al menjar, jo no sóc qui no deixa menjar donat que jo no cobre 500 d'ibi per una merda casa o 150 per a un cotxe q3, o ara residuus, ara fems , ara pugem l'aigua, pugem guals... de l'unic que em salve de pujades és del domini públic (no tinc bar).
Però tens tota la raó, donada una noticia, el que menys importa és informar-se. Una canyeta i ... "follow the leader, leader.... follow......"

Indesidenter ha dit...

No vaig a entrar a discutir allò que no es pot discutir.
Tu mateixa et declares: Millor servei, contracta 4 no 40, millor 400 i podrás anar pel carrer molt més segur i tranquil encara que siguen per a tasques administratives.

ja que t'agraden tant les llengües, això jo en diria "une boutade". Que un pressupost no és una goma, i de vegades és més curt que la màniga d'un jupetí, i cal fer meravelles.

Ara alguna cosa de "tiria" funcionarial si que trobe, com apunta el comentari anterior.

I com que no sóc del pensar "si vis pacem, para bellum", ho deixe ací, que fa calor i estic millor al costat de les ones de la mar. Dos opinions, cadascú que agafa la que vulga. Ara, jo ho considere una millora. Com també ho era la contractació de més agents a l'estiu anys anteriors.