L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 9 de juliol del 2012

Compromís demana al Consell del PP una comissió d’investigació sobre les irregularitats en l’organització de la visita del Papa igual a la d’ajudes a la cooperació.




Compromís  ha presentat “per enèsima vegada” una bateria d’iniciatives en Les Corts Valencianes perquè el govern del PP rendisca comptes sobre quant va costar a l’erari públic valencià la visita papal. La presentació s’ha fet en el sisè aniversari de la visita del Papa a València i Compromís afirma que “és inaudit que sis anys, no sabem que ha costat la visita de Benet XVI als valencians i valencianes. Sabem més per la investigació judicial del Gürtel que es porta a cap en l’Audiència Nacional que pel que ha informat el Consell”.

Compromís ha recordat que el procés judicial ha donat a conéixer qüestions molt reveladores com que l’actual President del parlament valencià, Juan Cotino, sabia quatre mesos abans de l’adjudicació que certs serveis relacionats amb la visita del Papa anaven a recaure sobre empreses de la trama Güertel. Les despeses d’eixe esdeveniment estan sent investigades en el marc del procés judicial vinculat a la corrupció del PP Popular cosa que és greu però més encara l’opacitat que demostra el govern valencià del PP.

Compromís assenyala que “el President Fabra parla molt de transparència, però fa molt poc. Està enganyant a la ciutadania perquè segueix encobrint a vinculats a trames de corrupció, o que sabien a qui anaven a adjudicar la visita del Papa abans d’hora com el senyor Cotino, o a aquells que s’han enriquit amb els diners dels valencians a través de trames corruptes. Fabra ha de començar a actuar o serà el President més cínic de la història d’aquesta comunitat autònoma”.

- Remés per Compromís
-