L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 25 de juliol del 2012

Avui dimecres, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM) ofereix el tradicional concert de Sant Jaume al cinema Olimpo de la platja



El concert de la SIUM serà d’allò més especial, ja que és un assaig amb públic oficial preparatori de la seua participació en el certamen d’Aranda de Duero del dia 27 de juliol.

Avui dimecres, a partir de les 22:30 hores, està prevista l’actuació de la banda de Tavernes en el cine Olimpo de la platja de Tavernes, un concert que se’ns informa és el preparatori general del que oferirà aquest cap de setmana al certamen que se celebra a la localitat d’Aranda de Duero (Burgos). L’any 2006 la nostra banda va aconseguir el segon premi en aquest prestigiós certamen nacional.

Els afeccionats podran gaudir d’un programa que s’inicia amb un pasdoble, les dues obres d’interpretació obligada i dues obres de lliure elecció, amb una durada total de 60 minuts. El concert s’iniciarà amb el pasdoble “Fina Blasco”, de Rafael Talens, i tot seguit una de les obres d’interpretació obligada a Aranda de Duero, la fantasia simfònica per a narrador (Vicent Ordiñana) i banda simfònica “El Quijote”, de Ferrer Ferran. Tancarà la primera part una de les obres de lliure elecció: “Libertadores”, d’Òscar Navarro. La segona part tindrà les obres “Robin Hood”, de Michael Kamen i “Sendes”, de José Alberto Pina.

La societat vallera ha anunciat que l’eixida cap a Aranda de Duero serà el divendres, però el concert del cinema Olimpo és una magnífica ocasió per gaudir, primer del concert de la ciutat burgalesa i segon d’un dels dos concerts que la SIUM realitzarà aquest estiu. El segon es preveu el 19 d’agost. 
-


1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Torne a dir, benvinguda siga qualsevol iniciativa que porte varietat de oci a la nostra platja .