L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 29 de juliol del 2012

Tavernes celebra el campionat autonòmic de rall

 
 
Ahir es va celebrar ea la platja de la Goleta el concurs autonòmic 2012 de Pesca amb Rall, alguns moments del quals podeu observar en les fotografies. La jornada de germanor dels aficionats va resultar molt profitosa quan a ajuntar-se per canviar experiències i sobre tot, fer pinya, per recuperar aquesta modalitat tradicional de pesca, però va quedar deslluida per l'escasedat de les peces aconseguides. 
 
A pesar del bon dia i la gran afluencia de gent a la platja, l'espectacle no fou complet perquè entrada de peix no va acompanyar. Pràcticament al llarg del mati i fins uns moments abans de tancar el temps de competició, no va hi haver captures. Només tenim constància d'una dorada i la veritat no era de les grans. Ja se sap que la pesca té aquestes coses.
 
 
Això sí, els aficcionats xerraren, compartiren anecdotes i finalment gaudiren al voltant de la paella cuinada per Galbis. Entre els assistents veierem l'actual campio autonòmic de pesca al rall i el president de Creu Roja Tavernes, Eugenio Melo, bon "rallador" i gran aficionat. 
 
Sobre migdia, els ralladors van rebre la visita del regidor d'esports, Josep Llacér, i de l'alcalde Jordi Joan, que es van interessar pel transcurs de la competició. L’organització va aprofitqar la jornada per retre un homenatges als pescadors veterans i se'ls lliurà un rall menut artesanal elaborat a mà.
 
-