L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 12 de juliol del 2012

El jugador del València CF, Guardado, presentat en el monestir de Santa Maria de Valldigna




El jugador Guardado va ser presentat ahir a la nit en un acte que va reunir centenars d’aficionats del València CF. El jugador, si tenim en compte el rendimient realitzat a La  Corunya, pot convertir-se en una de les pròximes estrelles valencianistes les pròximes quatre temporades, que és el temps de contracte que ha firmat inicialment.

L’acte va estar presidit pel president, Manuel Llorente i el director esportiu Braulio Vázquez i, el jugador es destapava indicant que "vinc a aportar i tractar de ser protagonista perquè açò beneficiarà a l'equip" al temps que reconeixia que "m'exigisc més per la gent que per l'entrenador. Com a professional em sent molt compromès. Em lliuraré en cada partit encara que, com és lògic, uns dies estaré més encertat que uns altres". Esperem que així siga.

A l'acte van estar presents l'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques; el regidor d'esports de Tavernes, Josep Llàcer i membres de les corporacions locals.


En acabar els parlaments,  Guardado es va vestir la seua nova samarreta, la blanca, i va signar autògrafs als xiquets i aficionats que li ho demanaren. La nota emotiva de l’acte va ser el record i homenatge que el club va fer al que fóra relacions externes club, Antonio Company, fill de Simat.
-