L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 23 de juliol del 2012

L’Ajuntament de Tavernes ha participat en la campanya de control d’alcoholèmia de la Direcció General de Trànsit




L’Ajuntament de Tavernes ha participat en la campanya de control d’alcoholèmia de la Direcció General de Trànsit del Ministeri de l’Interior integrada dins de la programació de les campanyes i operacions de vigilància i control d’enguany per a tractar de disminuir els accidents de trànsit.

La Policia Local ha realitzat controls d’alcoholèmia en horaris de matí, vesprada i nit. Han sigut 106 proves fetes a conductors, dels quals 104 han entrat en els nivells legals, i sols 2 han donat un resultat positiu, un d’ells per 0,25 i un altre directament a judici ràpid sense detenció per haver superat la taxa de 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, o 1,2 mil·ligrams per litre de sang.

El Ministeri de l’Interior considera importantíssima la participació dels ajuntaments en estes campanyes perquè el consum d’alcohol augmenta en zona urbana, especialment els caps de setmana i prop dels locals d’oci. L’alcohol està directament present com a desencadenant en un terç dels accidents mortals, multiplica per 9 la possibilitat de patir un accident de circulació, i és un important risc per als vianants. 
 
Cal destacar que des de l’any 2000 fins al 2011 passat, s’ha detectat un canvi destacat en el comportament dels ciutadans que ha fet que baixe el percentatge dels positius detectats, que ha passat del 5% al 1,8%.
-