L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 26 de juliol del 2012

Avui té lloc la inauguració oficial de la XVIII Fira de Productes Valencians “Mostra de Sant Jaume”


Tall de la cinta el 2011
Avui dijous al voltant de les 19 hores està previst que la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes, junt amb representants de les associacions, entitats, clubs i veïns, facen la tallada simbòlica de la cinta amb la qual s’inaugurarà oficialment la fira de Sant Jaume. Enguany arribem a la divuitena edició i com en les anteriors es converteix en un aparador de productes on els valencians són els principals protagonistes.

La fira com es habitual està muntada en l’Avinguda de la Marina que mostra una cara renovada després de les obres de rehabilitació integral que s’hi han dut a terme recentment. Estarà oberta fins el diumenge, dia 29; amb la qual cosa s’aprofita el cap de setmana i es converteix en una bona ocasió perquè els visitants coneguen els productes valencians així com una mostra de productes gastronòmics, entre els quals hi ha els de la Valldigna: ventalls, olives, productes artesans, bunyols, xocolate artesà, dolços, embotits, gelats, formatge, plantes medicinals, entre molts altres


L’Ajuntament de Tavernes estarà present en el recinte firal, el mateix que l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA) i la Diputació de València. A més, a partir de dissabte s’hi afig la Fira del Llibre de Càritas Interparroquial de Tavernes. La cloenda sera diumenge a les nou de la nit amb una dansada del Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes en l’avinguda de la Marina.
-

2 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Que raro,Carmen en una foto !!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha moltes fotografies a la Cotorra de la senyora regidora Carmen Canet (obres avinguda platja, firma projecte previ depuradora...). No ens obligue s recomanar-li una graduacio de la vista.... AMB AFECTE.