L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimecres, 25 de juliol del 2012

Compromís aporta noves proves per demostrar que el director del consell de RTVV va mentirRafa Xambó, de Compromís
 El representant de Compromís al consell d'administració de RTVV, Rafa Xambó, ha anat a la fiscalia de València per tercera volta en quatre mesos per aportar noves proves per demostrar que el director del consell d'administració, José López Jaraba, ha mentit. 

Xambó ha dut fins una dotzena d'actes en què, segons diu, demostra que Jaraba va dir que no hi havia cap ERO plantejat, malgrat que el proppassat dimecres es va aprovar i gairebé 1.300 treballadors aniran al carrer. 

Xambó  fa temps que és crític amb la gestió poc transparent que ha fet del consell d'administració de l'ens públic de ràdio i televisió, com es pot llegir al seu blog. Entre d'altres, aporta documents que expliquen que Jaraba va negar davant del govern de l'ens públic que l'informe de PriceWaterhouse aconsellés l'ERO.El representant de Compromís ha entregat també que l'informe de Garrigues, el despatx que va dissenyar l'execució de l'ERO en termes legals, per demostrar que el pressupost de RTVV per al 2012 no és realista, especialment pel que fa als ingressos. Denuncia que fa tres anys que el pressupost compta amb uns ingressos impossibles.

Enric Morera, el síndic de Compromís, ha acompanyat Xambó a la Ciutat de la Justícia de València i ha declarat que el president de Generalitat, en vista a la documentació aportada 'té l’obligació de destituir als consellers del PP i també a tot l’equip directiu de RTVV'. 
-
-