L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de juliol del 2012

L’Ajuntament recorda al sector hostaler la necessitat de complir l’ordenança municipal de netedat urbana




L’Ajuntament de Tavernes està informant al sector hostaler de Tavernes i platja l’obligació de mantindre un nivell de netedat de l’espai públic, segons regula l’Ordenança Municipal de Netedat Urbana i Residus

La Regidoria de Serveis Públics, Llum Sansaloni, els ha informat el que marca l’ordenança municipal de netedat urbana i residus per als titulars d’activitats susceptibles d’ocasionar brutedat en la via pública. “La nota informativa que estem distribuint recorda l’existència d’una ordenança municipal que regula i preveu la necessitat de mantindre la via pública en condicions de netedat adequades. Eixa informació rés més lluny de significar una voluntat recaptadora, ans tot el contrari: el que es pretenem és que els interessat extremem la neteja, complesquen l’ordenança i no aplicar cap expedient sancionador”.

La regidora ha remarcat que l’Ajuntament vol garantir a la ciutadania uns espais públics nets, i això és també un benefici tant per al sector hostaler com per als vianants i potencials clients dels establiments.

L’Ordenança remarca l’obligació dels titulars de l’activitat, sense perjudici de les llicències i autoritzacions, d’adoptar les mesures que calga per a evitar la brutícia en la via pública, i l’obligació de netejar la part que s’haja vist afectada en la seua activitat. L’ordenança indica que els titulars d’establiments, com ara bars, cafeteries, quioscs, parades de venda i semblants, estan obligades a mantindre les condicions escaients de netedat.
-