L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 7 de juliol del 2012

Avui dissabte es donen a conéixer les noves falleres majors de Tavernes



Telefonada del 2011
Avui dissabte a les 12:30 hores del matí, tindrà lloc l’acte tradicional de la telefonada a les falleres majors de Tavernes per al pròxim any 2013. La telefonada la realitzarà, com sol ser habitual, l’alcalde de la ciutat, Jordi Joan, que serà l’encarregat de comunicar oficialment la bona notícia a les falleres afortunades.

La telefonada es realitzarà des del el saló de Plens de l’Ajuntament de Tavernes en un acte obert al públic i comptarà amb la presència de la nova executiva de la Federació de Falles Junta Local Fallera, així com dels representants de les diferents comissions falleres de la ciutat.

-