L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 8 de juliol del 2012

Vinga mentires. Ara li ha tocat el torn a la Cursa Popular a la Platja de Tavernes


Eixa d'una de les curses populars

Calentets i ben enfadats, segons ens han confessat, estan els components del Club d’Atletisme Valldigna, per les falsetats airejades i ventilades en un blog local que sembla ser ni contrasta ni es preocupa de verificar les veracitats de les noticies que publica.  O siga, que l'organització està "que bufa" per tantes coses falses com s'ha dit en eixe blog.

Gent de l’equip de la Cotorra si que ha anat a preguntar a l’organització de la cursa a peu a la platja, eixa meravellosa i popular cursa, sempre ben organitzada pel Clut d’Atletisme. I els hem preguntat  per eixes quantitats que cal abonar per participar-hi i que hi havia de cert en allò publicat.

Les respostes han estat contundents: tot el que s’ha publicat és una completa falsetat. I a més,  l’organització vol deixar ben clar que no tñe res a vore amb la subvenció de l’Ajuntament.

Segons ens han explicat, tot té com a objectiu saber amb la máxima antel·lació el nombre de participants i les dades personals. ¿I perquè això? - els hem dit. I aquesta ha estat la resposta: De cara a contractar l’assegurança, que s'exigeix la llei. I cal preparar una base de dades dels participants que se'n beneficien de l'assegurança i la manera de tindre eixa base de dades és posar una quota de participación molt més barata abans de la cursa i molt cara el mateix dia.

L’organització vol que el dia de la cursa no s’apunten massa participants, vol que ho facen abans i tot per una simple qüestió d’organització i de seguretat. No volen que passe com l’any passat quan el mateix dia es van apuntar més de 300 corredorsi la persona que porta el cronometre va dir que en eixes circumstàncies no tornava a fer el control.

I és que segons ens han dit, les lleis i normes actuals obliguen a tindre una assegurança ben clara quant a les persones que beneficia i s'exigeix igualment el cronometratge com a manera de confirmar els participants. No obliden que ara cada participant porta un xip de control.

L’equip de la Cotorra aplaudeix la mesura del club i la creu ben encertada. Una decisió molt ben presa i molt bona per treballar bé, en temps i forma, i per no haver de fer front a imprevistos. “Si hem pensat només en X persones per a últim dia, és perquè és clar que no podem atendre X + 500 persones. I això ha estat tot. Ni res a vore amb subvencions de l’Ajuntament ni amb altres coses que s’han inventat alguns”.

Primer en eixe blog va ser les mentires amb el tema de les potes de l’escenari i ara ha estat les mentires en el tema de la Cursa Popular a la platja de Tavernes. ¿Quina en será la próxima mentira?
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixa gent demostra una total ignorancia de les coses. I aixina son les coses que publica.
No voras informació dels plens ni coses d'interes per al poble, pero tot el que siga tirar basura al govern, val tot.

Bowie ha dit...

per a mostra ...

a la carrera de l'any passat el corredors que anaven a la cua de la carrera no van tindre aigua en acabar-se les existències, i això va ser per inscriure's molta gent el dia de la cursa, i per tant impossible fer una previsió de existències. Amb plantejaments com el d'enguany es volem evitar coses com aquesta, supose.

D'altra banda, no hi ha que fer cas al blog que tots sabem, el editor es un persona molt radical, ressentida, que no publica comentaris si no van en la direcció "correcta", tot plegat fa que no tinga quasi ningun comentari en les barbaritats que publica.

Des-d'ací vull donar suport al govern, perquè comportament tan radicals, no fan sinó confirmar que s'està treballant i a més be.

Bello contra els cínics ha dit...

Dien els facistes "ladran pues cabalgamos", doncs això, no entenem perque volen polititzar l'esport. Un camp que ha treballat sempre bé i amb ganes. Que trauran atacant a una organització de la carrera tan modèlica a l'avançar-se als problemes que poden tindre??

Ells s'ho sabran, però quan no hi ha diners no hi ha vicis, i quan jhi hagen diners tindrem de tot dos.