L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 23 de juliol del 2012

Les retallades del PP a sanitat: S’abandonen les obres del nou hospital de Gandia mentre Bloc-Compromís lamenta l'abandonament i en demana l’acabament.



Imatge virtual del que serà (¿quan?) el nou hospital comarcal de Gandia
Els grups municipals del Bloc (Coalició Compromís) han demanat a la Conselleria de Sanitat que busque solucions i acabe d’una les obres del nou hospital de Gandia, el dote amb l’equipament necessari i cree les plantilles de personal que oferesquen als ciutadans de la Safor-Valldigna un servei públic hospitalari en condicions.

Els mitjans de comunicació varen publicar el passat cap de setmana sobre l'abandonament de les obres del nou hospital comarcal Safor-Valldigna, com a conseqüència de la recissió unilateral del contracte per part de la Generalitat amb l'empresa constructora.
Per a Bloc-Compromís la notícia resulta ben complicada d’entendre i més quan fa un mes i mig el Conseller de Sanitat, en una visita realitzada a Gandia, afirmava que hi havia previstes consignacions suficients per acabar l’obra enguany i per a equipar-la durant els exercicis 2013 i 2014.

La noticia de la paralització de les obres per falta de diners ha caigut com una poalada d’aiga freda en la comarca atés que es tracta d'una infrastructura molt esperada, que ja duu molts anys de retard i és molt necessaria, com ha recordat el Bloc-Compromís "si tenim en compte les condicions actuals de l'hospital Francesc de Borja".

A més, l'abandonament indefinit de les obres pot comportar el degradament de les instal·lacions ja fetes, amb el conseqüent perill de vandalisme.

Respecte a aquest assumpte, el grup municipal del Bloc-Compromís a Gandia va presentar el passat mes de gener una moció al Plenari on es rebutjava qualsevol tipus d'intent de privatització del futur hospital si es donava, com es comentava en premsa, la impossibilitat de què la Generalitat finalitzarà les obres. Això va estar aleshores desmentit tant per l'administració autonòmica com pel mateix l'alcalde de Gandia (PP).

Més informació


-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Ja eu he comentat diverses vegades i eu torne a repetir, que a una de les constructores, de Gandia, li deuen quasi 2 milions d'euros i li han dit que amb un poc de sort, començarà a cobrar a la Tardor : Conseqüéncia,un centenar de treballadors al carrer i un empresari arruïnat, tots ells també de Gandia, doncs NINGUN banc li vol negoviar els pagarés de la Consellería de Sanitat.

Si la administració es la primera que cre atur, mal anem, però que moñlt mal .