L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 18 de juliol del 2012

L'ajuntament recapta 25.151 euros pels serveis de platja front als 4.204 de l'any passat





L’Ajuntament de Tavernes ha obtingut 25.151’28 euros per les instal·lacions corresponents als serveis de temporada de la platja. Aquesta quantitat supera amb molt els 4.204 euros que va obtindre l’ajuntament la temporada passada en uns serveis que van ser adjudicats per l’anterior govern municipal.

L’èxit que ha tingut l’adjudicació així com l’augment de serveis que hi ha enguany al llarg de la nostra platja confirma el que va avançar el govern municipal en el plenari quan el PP posava en dubte la bontat de la mesura i els nous preus: que eren preus adequats a la nostra platja i són preus competitius tenint en compte als interessats que anaven dirigits.

Al final – números canten - la recaptació i sobre tot la gran demanda d’interessats per poder accedir a la contractació de serveis dona la raó al govern: es dupliquen els serveis i es multiplica per sis la recaptació, cosa que sempre vindrà bé a les buides arques municipals.

La proposta d’augment de nous serveis de temporada, a més de l’import econòmic amb més diners per a l’Ajuntament, suposa també altres avantatges generals per a la nostra platja. Així s’incrementa l’oferta d’oci, amb la qual cosa s’atrau a més visitants i estiuejants, sobre tot de les localitat veïnes, hi ha més punts de diversió i entreteniment en la platja i sobre tot, major oferta de serveis, implica més llocs de treball i més contractacions per atendre les instal·lacions. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el que siga recaptar més amb este tipus d'iniciatives és una bona notícia.
L'any que ve que es faça amb més temps a veure si es presenta més gent i es poden traure ingressos més ja que han quedat alguns per adjudicar

Anònim ha dit...

a veure si aquestos ingressos els inverteix en serveis a la platja com el de salvament