L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de juliol del 2012

El PP aprova l'ERO per a fer fora 1.300 treballadors de RTVV




Els conseller d'administració del PP de RTVV van aprovar ahir l’ERO que despatxa 1.295 treballadors del total  de1.695, és a dir, el 76% de la plantilla. Només el PP va aprovar amb els set vots dels seus representants l’ERO, mentre que els cinc vots dels representants dels partits de l'oposició votaven en contra. Mentre això passava, al carrer hi havia centenars de manifestants que van protestar tota la vesprada i que van tallar la Gran Via de València.

Els membres del consell d'administració del PP eixiren escortats per la policia en acabar la reunió, mentre el representant de Compromís al consell d'administració, Rafa Xambó, va dir: 'Han perpetrat una barbaritat contra tots els valencians.' Consuelo Català, representant del PSPV va posar en dubte la legalitat de la reunió i confirmava que pensaven a impugnar-la.

Rafa Xambó, sociòleg i conseller de Compromis al consell d'administració de RTVV indicava que això es la liquidació de RTVV i com que el PP només deixarà el 20% de l’oferta en valencià a RTVV, dins del global no s'arribaria ni a l'1% d'oferta en la nostra llengua. 


Xambo considera que “els grans grups mediàtics de la dreta espanyola, com ara Secuoya de Miguel Ángel Rodriguez, portaveu d'Aznar, i del marit de De Cospedal, seran els que produiran programes per a la televisió i la ràdio. El Mundo, la Gazeta, Mediaset, La Razón… Tots excepte la indústria audiovisual valenciana que ja han destruït”.

El conseller de Compromís ha afirmat que deixaran bàsicament una plantilla de comissaris, per a controlar la programació i l'empresa en general i que facen de mitjancer entre els contractants i RTVV. “Primer van destruir la indústria audiovisual valenciana i ara repartiran un poc més d'un centenar de milions d'euros entre empreses amigues”.

Xambo ha recordat com tots els periodistes de qualitat i amb dignitat han estat apartats de qualsevol funció de responsabilitat. “Els han situat en activitats intranscendents. No se'ls permetia formar part de la redacció d'informatius i els tenien en uns barracons a banda. En el context dels grans triomfs del PP, hi ha hagut treballadors que han traït els companys i han aconseguit càrrecs a base de ser deslleials.

- Basat en Vilaweb
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues quedaran els treballadors que realment fan falta! Lo que no pot ser es que canal 9,tinga mes treballadors que antena3,tele5 i cuatro juntes!!! Va per favor! Aixo com pot ser. Per no parlar que tenien gent en nomina que no sabien qui eren.....vergonyos! Jo si se qui son!! Politics enxufats!! No es pot mantindre i punto. O no eu vist la deuda que te canal 9 des de 2003 en avant. A favor del ere sempre i quant tiren als politics enxufats tant pp,psoe,etc....que proven el paro ells que tambe poden provarlo.

Anònim ha dit...

El primer comentari te moltissima rao. Sap mal vore que tiren a gent al carrer, pero es increible que hi haja tanta gent a l´Administracio i esta funcione tan mal (evidentment el cas de canal nou ja es per a...).

Hi ha massa funcionaris a este pais. (Se cotorreta que igual este ultim comentari et desagrada).

Anònim ha dit...

Sobren els funcionaris "vagos", i molts assessors de polítics, i polítics, i empreses que depenen de l'administració, i diputacions, i senat...i tantes coses. Però a eixos, tranquils que no van a tirar-los.
(Igual molesta este últim comentari als de les gavines)