L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de juliol del 2012

Carles Estruch i Blasco és premiat pel Levante UD per la seua trajectòria esportista i d'estudiant


La fundació del “Levante U.D” i el club van lliurar fa uns dies els premis als valors acadèmics i humans als xiquests i xiquetes de l'escola de futbol, en una acte celebrat a la Petxina (València). Entre els guardonats hi ha un antic alumne del CEIP Alfàndec de Tavernes: Carles Estruch i Blasco qui va rebre el premi de la temporada 2011-12, en reconeixement als valors acadèmics com a jugador del Levante UD Categoria Juvenil B.

Els guardons, que compleixen la setena edició, tenen com a missió premiar a aquells jugadors i jugadores que han destacat en la seua trajectòria acadèmica o en comportament exemplar dins i fora dels terrenys de joc. Els joves jugadors del planter van poder gaudir de la presència dels futbolistes del primer equip Pedro López i Héctor Rodas que van lliurar alguns premis. També hi estigueren jugadores femenines del primer equip Mariví Simó i Neus Motoso, a més d'una representació del Consell d'Administració: el president Quico Catalàn i el vicepresident Tomás Pérez.

Centenars de persones es van donar cita al saló d'actes de La Petxina per gaudir d'un acte que subratlla no sols els campions en el terreny de joc sinó també els que anoten gols amb bones notes o éssent un bon company o companya.

El president Quico Catalán va destacar l'aposta del club per la cantera i l'objectiu de què els xiquets i xiquetes seguesquen creixent en aquest club que intentarà donar sempre una formació que complemente la dels pares i la del col.legi.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona al meu alumne Carles Estruch Blasco, bon esportista, bon músic, excel·lent estudiant i millor persona. Els seus pares poden estar ben orgullosos. Orgull del bo.

Un mestre del poble. ha dit...

Un altre fill del poble que necessita del nostre suport com a col.lectivitat, reconeguent-lli el seu esforç, per a que continue per aquesta llinia, que han ober gent de Tavernes, com xavi Palomares, Jordi Joan, Ximo Servà, i tants altres de l'edat de carles que anem llegint a la premsa. Enhorabona, Carles i familia, tot un exemple per l'escola pública. Es pot , de ben sefgur que sí.

Bolongos ha dit...

Enhorabona Carles.
Eres un crack. Els teus pares i el teu germà Gerard poden estar ben orgullosos. Nosaltres tambè ho estem. Un ejemple a seguir.

Voro ha dit...

Vos deixe un enllaç al video de la gala:

http://www.levanteud.com/0/20//levanteudtv/297/entregados_los_premios_a_los_valores_humanos_y_academicos_del_levante_ud.html

Ja que parleu d'esports, m'agradaria comentar que un altre xicon del poble farà la pretemporada al filial del Levante UD a Segona Divisió "B". Es tracta d'Adrián Salom.

També comentar que una jugadora amb passat valler, com es la xeraquera María Miret, comença la pretemporada amb l'equip femení de Primera Divisió. Amb apenes 17 anys, la jugadora es internacional amb Espanya sub-17 i és habitual al primer equip femení.

Esperem que molts vallers continuen progressant a un club humil i treballador com és el Levante UD.

Una abraçada per a tothom.