L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 11 d’abril del 2023

Dimarts i dimecres: Espectacles de teatre infantil: "Clic" i "Puff" respectivament


La regidoria de Cultura que dirigeix Encar Mifsud, de Compromís, ha organitzat un conjunt d'activitats infantil per aquesta setmana festiva de Pasqua 2023 en la Casa de la Cultura. Les activitats comencen amb les obres de teatre infantil 'Clic!' (dimarts11 d'abril) i 'Pluff' (dimecres 12 d'abril) de la companyia "JM Gestión Teatral". 

Hi haurà dues sessions cada dia, a les 11 hores i 12.30 hores, i el preu de les entrades és de 3,50 euros. . Les places són limitades.

CLIC 




Sara i Tomás són dos germans que ens conviden a participar dels seus records quan eren xiquets i vivien amb els seus pares en una casa de poble envoltada per l'horta i la mar.

Un bon dia, es van adonar que alguna cosa començava a canviar al seu voltant amb el clima, els animals i les plantes. Fins i tot, una gran ciutat envaïa tot l'espai fent desaparéixer el seu paisatge natural.

Tal vegada, la solució a tots els problemes comença amb un sol CLIC!. Els grans canvis comencen sempre amb gestos petits.
 
 
 PLUF
 
 
Teatre, Dansa, Música: tres disciplines artístiques es combinen en un sol espectacle de 30 minuts de duració per a fer-nos imaginar i jugar amb objectes usats i, fins i tot, amb allò que sembla pur desaprofitament per a crear mons màgics plens de vida. Una oportunitat per a parar-li atenció a la mar que ens dona la vida i que estem llançant a perdre.

Mobiliari, titelles, instruments musicals creats a partir d'utensilis quotidians tirats al fem ens obrin un univers de possibilitats per a fer-nos somiar i ser conscients que un món millor és possible amb un sol pluff!