L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 20 d’abril del 2023

Li anem a donar la raó a la candidata del PP: Compromís porta 12 anys d’inacció, de falta de gestió i excuses

 


Hem llegit a un fulletó de premsa comarcal, “Periódico de aquí”, unes manifestacions de la candidata del PP, Eva Palomares, on sense pensar-s’ho massa afirma que el govern de Compromís ha estat 12 anys d’inacció, falta de gestió i excuses. Estem ja en campanya electoral, i cal dir i dir...

Una manera com altra de voler justificar que ella, durant 8 anys de regidora, no ha fet cap proposta seriosa en plens tot i que ha cobrat en eixos anys la bonica xifra de 59.470 euros (per ara) usats per criticar, quan haurien de ser per fer propostes en benefici de Tavernes que mai no ha fet. I amb 59.470 euros es poden arreglar prou voreres de Tavernes!!

I com li podem donar la raó? ¿Com fer perquè estiga contenta, que la campanya electoral es presenta moguda i deu estar molt preocupada amb la irrupció de Vox?. Ara haurà de dosificar esforços i dividir les critiques: unes a Compromís i altres al rival d’extrema dreta.

Per tant... ¿que us sembla si esborrem de manera virtual de les nostres notícies tot el que ha fet Compromís en vora 12 anys?. I així, sense referències a accions o gestions de Compromís semblarà que té raó!! I tot solucionat!. 
 
 


Podríem començar per eliminar la reducció del deute, dir que no és real, que de 28 milions que el PP va deixar, ara es deuen 3 milions. Ho podem eliminar, però abans... una pregunta: ¿quantes obres s’hagueren pogut fer amb eixos 25 milions (més interessos) que Compromís ha pagat de deute si el PP haguera deixat un Ajuntament sanejat i no arruïnat?

I també i de pressa esborrarem, perquè no s’assabente la ciutadania, que són 15 milions els aconseguits en subvencions pel candidat de Compromís, Josep Llacer, al front de la regidoria de Foment, dedicats a programes d’ocupació i tallers. Això no convé ho sàpiga Tavernes, no creu? I més després de que vostè no ha aportat res al poble en 8 anys, molts dels quals amb el govern de M.Rajoy a Madrid (*). 
 
 
 


 
 
I tot seguit, podríem eliminar els 3’8 milions dedicats a reparació de voreres i accessibilitat en carrers del poble i platja, incloent només la part executada de vial perimetral i col·lector. (*). També podríem esborrarem els 678.000 euros a asfaltar camins del terme (*), o totes les obres en millora i ampliació de jocs infantils del poble i platja (*). Ja està: tot esborrat!

I seguiríem amb les inversions en les instal·lacions esportives (*) uns 700.000 euros, on cal sumar 200.000 en canvi de gespa del futbol, per cert amb el seu vot en contra, entre d'altres. 
 




 
 
I després caldrà fer desaparèixer tota la inversió a la platja: els 2 milions dedicats a diferents obres (*), els més d’1 milió de salvament i socorrisme, la gestió d’anys de dues banderes blaves i de sender blau, la millora del llac de la Goleta. I seguiríem amb els 18.000 metres d’aparcament gratuït, que han vingut molt bé, i més després que el seu PP eliminara més de 140 places en la reforma de l’avinguda.

I ja posats farem desaparèixer totes les notícies d’inversions en serveis: els 3 milions que ens costa el servei de recollida de fem i neteja viaria o 1’5 milions en millora de l’enjardinament del poble, per legislatura, entre altres.
 
 
 
 



I seguim... eliminaríem les inversions en polígons industrials i l’electrificació del Golfo, i ensorraríem el Parc del Cambro, desfaríem l’habilitació de l’Escola de Música “Mestre Arnau”, o l’habilitació i equipament del centre “Víctor Calatayud” per a Escola d’Adults, o enviaríem les màquines per aplanar la via verda Trenet Carcaixent-Tavernes (**)

Podríem seguir amb més, però com a exemple d’això que vostè diu “d’inacció, falta de gestió i excuses”, va bé. Ho eliminem virtualment tot. I així sense res fet per Compromís, descansarà tranquil·la però.... no tindrà res a criticar, l’única cosa que ha fet en 8 anys de regidora. 
 
 




El problema rau en que hi hauria tantes i tantes coses a esborrar, ni que fos virtualment, perquè la candidata del PP tinguera un poquitiniu de raó!!!. 
 
Ho hem dit al principi: estem quasi en campanya electoral i els partits tenen la necessitat de dir i dir... i nosaltres ens haurem de plantejar què caldrà  fer per donar la millor informació al lector,  assabentar-lo d'allò que altres partits hagueren pogut fer i no han fet, bé des de València o des de Madrid, sempre des del respecte. I amb el desig de tindre la festa (electoral) en pau. 


(*) Els asteriscs són per indicar que en aquest punt hi ha una relació d’obres i inversions, ben detallades en el blog.

(**)Tampoc no hem inclòs els projectes o obres d’altres administracions com la rotonda del Camí Reial, o la del carrer la Farola, electrificació del Golfo, les obres del Pla Edificant (21 milions) o el projecte de circumval·lació, o el de la nova depuradora, estació del tren... gestions fetes per Compromís i que mai no dugueren a cap els governs anteriors del PP.