L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 22 d’abril del 2023

La Falla Passeig ja ha nomenat els presidents 2024.

La Falla Passeig ja coneix als qui seran els presidents per a l'exercici faller 2024, any durant el qual la comissió celebrarà el 40é aniversari de la fundació de la falla, per l'any 1985. 

El president major, Juamba Gómez, repeteix per segon any i estarà acompanyat com a president infantil pel falleret Alex Peiró.

Nous artistes

La Falla  Passeig ha aprofitat el nomenament dels presidents per donar a conèixer els nous artistes fallers que plantaran les falles 2024. L'artista de la falla gran serà Noel Hervás, qui ha plantat les darreres falles infantils a la comissió La Dula, i que debuta en grans de la mà del Passeig. Quan a l'artista infantil Jorge Gil será l'encarregat de plantar la falla menuda. 

El president de la falla, Juanba Gómez ha parlat del 2024  com a "un any especial, després de plantar 40 falles i seguim amb noves il·lusions, per a la qual cosa demane l'ajuda de tothom per aconseguir que siga un any inesborrable". 

La comissió té previst donar a conèixer el nom de les falleres majors la propera setmana.

Remés