L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 3 d’abril del 2023

PLE ABRIL 2023: El consistori agraeix a Antonio Gimeno la tasca feta en el Mercat amb ocasió de la seua jubilació

Imatge de l'emissió del ple

L’Ajuntament de Tavernes ha retut un reconeixement a Antonio Gimeno amb motiu de la seua jubilació i en agraïment als quasi 29 anys que ha estat al servei de la ciutat, en els darrers anys del seu treball com a funcionari en el Mercat Municipal.

Els distints portaveus municipals li han dirigit unes paraules on han recordat el seu treball en el Mercat i han agraït la tasca feta durant tants anys, tot desitjant que la nova etapa que se li obre en la vida siga ben fructífera en companyia de la família.

L’alcalde Sergi Gonzàlez ha lliurat una placa a Antonio Gimeno on es fa palés el reconeixement per tot aquest treball.