L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 d’abril del 2023

PLE ABRIL 2023: El vídeo - L'Ajuntament, per unanimitat, aprova la proposta de Compromís de comprar el local de la Policia Local

 
 
El consistori de Tavernes va aprovar per unanimitat la proposta de Compromís de comprar l'actual local de la Policia Local ubicat a l'eixida del poble, sentit Alzira, en el carrer la Farola, per un valor de 480.000 euros. La proposta compta amb els avals i informes de la Intervenció Municipal, i s'aprova a escassos dies d'haver-se acabat el contracte de 8 anys de lloguer, per al qual l'Ajuntament abonava una quantitat de 2.700 euros mensuals. 
 
En el debat del punt, el regidor responsable de Seguretat Ciutadana i Policia Local, Josep Llàcer, de Compromís, va rebatre algunes afirmacions del regidor no adscrit Carlos Gimeno que assegurava que l'Ajuntament anava a pagar dues vegades el local. 
 
El regidor de Compromís li va recordar que ara acabava els 8 anys de contracte amb un valor aproximat de 36.000 euros a l'any, la qual cosa donava un import de 288.000 euros, molt lluny dels 480.000 euros de compra i de pagar el doble com ell havia dit. 
 
No era la primera vegada que la dreta local confonia preus i pagaments del local de la Policia Local, i 143.697 euros no són 1 milió com podeu comprovar en aquest enllaç.
 
 
 

 
 
Josep Llàcer va anar més lluny i li va recordar que el PP, partit en el que ara milita després d'abandonar Ciudadanos fa poc, va pagar 2.737 euros al mes durant uns 10 anys només pel lloguer de l'espai de dipòsit de vehicles al Massalari. I ací li remarcava que amb una quantitat igual, Compromís havia aconseguit un nou local per a la Policia Local  i per a dipòsit, però dins del casc urbà, cosa que qualificava de eficiència en la gestió.

La compra del local de la Policia Local, a més d'incrementar el patrimoni municipal, permetrà dur a cap obres en les infraestructures del local per millorar els serveis i les dotacions de la Policia Local, amb la premissa que eixa millora repercuteix directament en l’atenció als ciutadans. 

La intervenció i explicacions del regidor responsable de la Policia Local les podeu vore i escoltar en el vídeo següent