L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 22 d’abril del 2023

Ahir dissabte es va casar l'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, amb Maria Ciscar

 

Aquest matí, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes, ha tingut lloc el casament de l'alcalde de Tavernes, Sergi González, amb la que ja és la seua esposa Maria Ciscar. La cerimònia ha estat oficiada per la regidora de Compromís Mònica Palomares.

 

 Ha estat una cerimònia íntima, emotiva, senzilla i molt entranyable, que ha estat seguida amb molta atenció i estima pels familiars dels dos contraents, els amics i amigues del dos esposos, i pels regidors dels grups municipal de Compromís i L'Esquerra. 

Des d'ací desitgem a Sergi i Maria tota la felicitat del món, i els donem la nostra enhorabona.