L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 12 d’abril del 2023

Les obres del nou Centre Respir avancen a bon ritme i suposen una inversió de 217.667 euros

 
El regidor d'Obres i candidat a l'alcaldia, Josep Llàcer, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat les obres del nou Centre Respir per tal de comprovat l'estat de les obres que es duen a cap a l'edifici que acollirà pròximament les activitats de Serveis Socials per a la gent gran i també per a les persones dependents i les seues famílies.
 
Les obres que du a cap l’Ajuntament a través de la regidoria d'Obres suposen una inversió de 217.667 euros i s'executen al carrer la Barca, 41 en els locals que antigament ocupava el jutjat.
 
 
 
Les obres, com informàrem en el seu dia, van estat adjudicades a l'empresa "Obresa Edificación y Obra Civil SL" i es preveia una execució total de 4 mesos de durada. Una vegada acabades les obres el Centre Respir unificarà els serveis que l'Ajuntament destina al col·lectiu de majors i que, a hores d'ara, es duen a cap en llocs distints com són el Braç Treballador, el Centre Social Dolores Rojas Almel·la i l'escoleta de la platja a l'estiu.
 
 
 
 
El nou Centre Respir  permetrà desenvolupar activitats i tallers en la sala polivalent, a més de disposar d'una sala d'informàtica per tal que les persones majors puguen aprendre aplicacions bàsiques. Igualment s'ha previst aules per a activitats de psicomotricitat, manualitats, potenciació de la memòria, i es completa el centre amb despatxos, magatzem i la recepció. com exercicis de psicomotricitat, tallers de memòria i aproximació a les noves tecnologies, cursos de formació o el propi taller Respir, que té la finalitat d’oferir unes hores de temps lliure als familiars cuidadors de persones dependents.

També atendrà a persones dependents que presenten dèficits motors, sensorials i de memòria, a més de problemes per afecció amb Parkinson, Alzeimer o simplement perquè tenen una mobilitat reduïda i necessiten ajuda d’altra gent per poder desenvolupar el seu dia a dia.