L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 d’abril del 2023

Tavernes celebrarà dissabte la "II Biofira Tavernes" en el Passeig del País Valencià


 

Les regidories de Medi Ambient i Educació que dirigeixen les regidores de Compromís, Mònica Palomares i Fina Vercher, talment com l'any passat, organitzen la la "II Biofira" a Tavernes, la qual cosa permetrà a la ciutadania viure una jornada mediambiental i educativa on es parlarà de reciclatge, els ODS, el canvi climàtic o l’alt valor mediambiental de la Valldigna. La Biofira tindrà lloc dissabte, dia 29, al Passeig del País Valencià a partir de les 10'30 hores.


 I tot això serà possible amb un conjunt d'activitats que se centraran amb les 4R: reduir, reciclar, reutilitzar i recuperar, una proposta que es fa extensiva a tota la localitat i on participen tots els centres educatius, el teixit teixit associatiu valler, així com les activitats organitzades per les regidories de Medi Ambient i Educació.

L'esdeveniment d'enguany repetirà majorment la formula de l'any passat, i per tant, esdevindra una bona ocasio per a acostar a grans i menuts els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el medi ambient, i allò que és important, educar sobre tot els menuts en la importància de respectar-lo i cuidar-lo. De fet en els centres escolars ja hi ha hagut aquesta setmana activitats relacionades amb la Biofira de dissabte.

 Nota: Les dues imatges inferiors corresponen a l'edició de l'any passat