L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 d’abril del 2023

La regidoria de Serveis Públics ja ha posat en funcionament el Servei de Salvament i Socorrisme a les nostres platges

 
 
 
L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Serveis Públics, que dirigeix Noèlia Alberola, de Compromís, ha posat en marxa el Servei de Salvament i Socorrisme a les platges de Tavernes que ja esta actiu amb motiu de les festes de Pasqua.
 
"El servei funciona amb normalitat per aquestes dies de Pasqua i Pasqua de Sant Vicent, i a partir d'aci tots els caps de setmana d’abril i maig en horari de les 11 del mati fins a les 18 hores hores de la vesprada. El mes de juny, s'ampliarà i oferirem el de la temporada estival" ens ha confirmat Noe Alberola.
 
 
 
 
 
 
La setmana passada la regidoria de Serveis Públics va efectuar els treballs d'adequació i va deixar enllestides les platges per a aquests dies festius. Els operaris de la Brigada Municipal van treballar en la neteja de les postes i la col·locació, anivellament i condicionament de les passarel·les i també es va efectuar una revisió i posada en funcionament de tots els rentapeus, cosa que es va fer conjuntament amb els operaris de l'empresa que presta aquest servei a Diputació.
 
 
Treballs de condicionament de rentapeus i col·locació de passarel·les
 
 
 
Igual s'ha procedit a reparar els torradors de la torre de Guaita, sobre els quals Noe Alberola ha recordat a tota la ciutadania que "tot i que estan a punt, no es poden usar temporalment per ser zona afectada per risc d'incendi" .  Igualment estan en marxa els treballs generals de poda i manteniment de les zones verdes de les platges.
 
La regidora de Compromís ha destacat "el treball realitzat per la Brigada Municipal per deixar les nostres platges en les millors condicions, i que tant els vallers i valleres com els visitants que passen aquestes festes entre nosaltres,  les gaudim amb les millors condicions i aprofitem el bon temps que tenim aquestes vacances de Pasqua".
 
 
 
Cal saber, com ja hem explicat en altres ocasions,  que els rentapeus i la neteja de la platja, en la zona que va d'escales cap a la mar, es responsabilitat de la Diputació, tot i que sempre compta amb la col·laboració de la regidoria vallera per a les tasques de reparació a la cerca del millor servei als usuaris. Així, se'ls dóna avís de les incidències que es puguen produir perquè se solucionen amb rapidesa.