L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 d’abril del 2023

Avui hem gaudit amb les danses del "XII Aplec Infantil de Balls Populars"

 
 
El XII Aplec Infantil de Balls Populars s'ha hagut de celebrar finalment a la Casa de la Cultura per culpa de la pluja que ha fet aparició i ha destorbat tota la preparació. Un bon treball del tècnic municipal de Cultura que  amb una ràpida actuació ha fet possible que l’Aplec Infantil s'haja pogut celebrar amb total normalitat.
 

Grup d'Alzira
 

Grup de Dénia
  
Un any més, l’Aplec Infantil de Danses a Tavernes ha unit la cultura, música i tradició valenciana en el conjunt de danses interpretades pel Grup de Balls Populars de Tavernes, com a amfitrió, el Grup de Danses d’Alzira i el grup Dianium de Dansa de Dénia. 
 

Grup de Tavernes


 
Molt bona presència de públic que ha omplit el pati de butaques i ha passat una entretinguda vesprada amb un recolzament total al futur prometedor del nostre folklore identificat avui en les xiquetes i xiquets participants. Una demostració que les nostres tradicions tenen garantida la continuïtat gràcies a l’esforç dels  xiquetes i xiquets, així com dels seus pares, que veuen en les danses tradicionals, una sana educació pels seus fills.