L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 27 d’abril del 2023

La segona jornada del programa "Els espais familiars" ha parlat sobre educació i la preparació a l'entrada a l'escola

 

L'Ajuntament de Tavernes, dins de les polítiques que impulsa la regidoria d'Educació dirigida per Fina Vercher de Compromís, ha celebrat la segona jornada del programa "Els Espais Familiars", amb activitats diverses com xarrades i altres al voltant de l'educació i l'acompanyament a les famílies.  

El programa compta amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Noe Alberola de Compromís, del Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat de Municipis de la Safor,així com els centres educatius vallers i les seues AMPAs.

 

La regidora d'Educació, Fina Vercher, de Compromís ha destacat que "aquestes xerrades sempre resulten molt enriquidores per a les famílies, en rebre una informació general dels recursos i estils educatius, l'educació emocional, la primera infància, els hàbits saludables o les xarxes socials. En aquesta segona activitat cal tindre en compte que es realitza dins del procés de matriculació, i eixes informacions sempre resulten molt positives".

 La segona jornada s'ha celebrat en la Casa de la Cultura s'ha celebrat la segona jornada, que ha estat basada i centrada en la primera infància i les famílies amb xiquets entre o a 3 anys com a una preparació per a l'escola.

 



L'equip de psicòlegs del Gabinet Psicopedagògic municipal ha explicat i posat en comú amb les mares i pares temes com el període d'acollida i adaptació a l'escola, el currículum i les àrees d'Educació Infantil, el control dels esfínters o l'autonomia i creixement personal.
 
 

Recordem que el programa d'Espais Familiars Municipals es desenvolupara al llarg de l'any i fins acabar el curs escolar, amb activitats en la Casa de la Cultura, en la sala múltiple del soterrani. En aquesta ocasió, s'havia preparat un espai lúdic per als xiquets i xiquetes més menuts  per tal de facilitar la presència dels pares a les xerrades.