L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 29 d’abril del 2023

Dilluns, dia 1 de maig, el Centre Excursionista celebra la tradicional pujada a les Creus



El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna organitza el dilluns, dia 1 de maig, la tradicional pujada a Les Creus. L'eixida serà a les 8'30 hores des de la plaça de l'Esglesia, amb l'itinerari habitual de tots els anys: Fontetes de Cantus, Alt de les Creus, font de la Sangonera i baixada pels Amoladors.

El Centre Excursionista remarca que, a causa de la calor que està fent aquests dies, la recomanació és que els senderistes porten prou d'aigua o líquids. La font de la Sangonera, enguany quasi no té cabdal d'aigua.
 
1 de maig als anys 60 amb Ricard Carles al front de la cua de gent.

La pujada a Les Creus el 1 de maig fou una iniciativa de mossèn Ricard Carles, als anys 60 amb una missa de campanya celebrada al Alt de Les Creus. Aquesta activitat ha estat organitzada pel CETV des de la seua fundació, fa 51 anys sense interrupció.
 
 

1 de maig anys 70 amb membres del CETV


 
En l'actualitat la celebració de la missa ja no té lloc, però la gent del poble segueix fent aquest itinerari, on participen  persones de totes les edats, i les noves generacions pugen el dia 1 de maig a la nostra muntanya de les Creus, des d'on es pot admirar la bellesa del paisatge de la Valldigna.
 
Panell informatiu de l'Alt de les Creus.
 
El Centre Excursionista ha organitzat una xocolatada per als senderistes a la tornada per la vesprada  per tal de reparar forces.