L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 18 d’abril del 2023

La Regidoria d'Agricultura programa l'asfaltatge de 10 camins del terme ( 5 km) amb una inversio superior als 370.000 euros

 

El ple d'aquest mes va aprovar destinar 372.389,19 euros per asfaltatge de camins rurals amb finançament del romanent del pressupost del 2022, aprovat per unanimitat. L'expedient públic del ple no indicava els camins beneficiats en la mesura i hem preguntat al regidor d'Agricultura, Emili Enguix de Compromís, que ens ha indicat que s'ha escoltat el Consell Agrari per la tria de camins i ens ha explicat quins són les camins a millorar.

 


 

Emili Enguix ha remarcat la voluntat de la regidoria d'Agricultura  de seguir les inversions en infraestructures, millorar accessos als camps o, com vam informar fa unes setmanes, realitzar inversions superiors als 170.000 euros en adquirir una nova retroexcavadora i un vehicle tot terreny per a la brigada agrària.

 

Els regidora d'Agricultura, Emili Enguix, i el regidor d'Obres Públiques, Josep Llàcer, en una recent actuació d'asfaltatge als camins del Vedat.

El regidor comentava també que s'han deixat arrere les etapes en que el ministeri d'Hisenda, del ministre Montoro, del PP, va prohibir a l'Ajuntament realitzar inversions per la greu situació econòmica deixada per anteriors governs. "A partir del 2018 ja solucionats, el govern de Compromís va iniciar les inversions continuades en aquesta legislatura, i molt incrementades per la situació econòmica que gaudim gràcies a la bona gestió econòmica de Compromís".

 

 

Emili Enguix ens ha confirmat que seran 10 els camins del terme municipal millorats, un total de 5 quilòmetres, de camins importants per al sector agrícola, com el tram del riu Vaca paral·lel al canal en el limit amb Xeraco, o els trams del Massalari-Germanells o el camí de la Granata, altres perquè a més faciliten l'accés a zones habitades de la zona Marenys, com l'entrada de Paella o de Magraner, o l'accés a establiments com la residencia de majors "Jaume II el Just". 

 

 

La relació completa és: Camí Albelló, tram del riu Vaca paral·lel a Xeraco, Camí del Bidons, Camí Paella, Camí Garrofero, Camí del General, Camí de Magraner, el tram Massalari-Germanells, Camí de l’Arena (accés Residència Jaume II) i  Camí de la Granata, amb un total sobre els 5 km.