L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 15 d’abril del 2023

AVUI DISSABTE DIA 15: Concert de "La Trocamba Matanusca" i el DJ Culebra a partir de les 18 hores en la zona del canal Sant Pablo de la platja

 

 

La regidoria de Festivals que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llacer ha organitzat per AVUI dissabte, 15 d'abril, a la platja de Tavernes l'actuació de "La Trocamba Matanusca" a partir de les 18 hores, seguida de l'actuació del DJ Culebra.

La Trocamba Matanusca és molt coneguda a Tavernes perquè tots els anys fa acte de presencia al "Festivern" on participa en les activitats d'animació de carrer i el "correbars" principalment. Es una agrupació formada a finals del 2009 a Ontinyent (la Vall d'Albaida) per fer un estil de música diferent, sempre amb el sinònim de festa i alegria.

 La Trocamba naix de l'arrelament de les bandes de música popular dels pobles a les comarques centrals valencianes per explorar les sonoritats del folk d'Europa de l'est, barrejant la potència dels ritmes i melodies klezmer, gypsy amb altres ingredients com el swing, jazz, la cúmbia o el reggae.

 


Des del 2009 han publicat tres àlbums "Balkan Gypsy del Bancal", "Mandoro i Boruca" (2015) i "A Pic i Pala" (2019) amb els que han participat en festivals de folk i música de fusió d'arreu de l'estat i realitzat diverses gires internacionals amb actuacions a Portugal, Regne Unit, França, Itàlia, Suïssa i Àustria.

Després d'aquesta actuació, la regidoria de Festivals ha preparat l'actuació del DJ Culebra, per acabar la vesprada-boqueta nit amb bon ritme i alegraia.