L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 d’abril del 2023

Un total de 21 empreses han presentat ofertes per adjudicar-se la redacció del projecte del CEIP Sant Miquel, valorat en 4'5 milions

 
 
 
Un total de 21 empresa han presentat oferta en la licitació de la redacció del “Projecte de reforma i ampliació del CEIP Sant Miquel”,  segons s'indica en la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP). Les obres previstes en el projecte suposen una inversió superior als 4’5 milions d’euros. 
 
La regidoria d’Obres, que dirigeix el regidor i candidat de Compromís, Josep Llàcer, va iniciar  el procés de licitació en la PCSP, i una vegada oberts els sobres es pot llegir que les ofertes presentades es troben entre els 54.000 euros i els 118.000 euros, sense impostos. La licitació base indicada per l'Ajuntament és d'un màxim de 118.944,68 euros, IVA exclòs.
 
 
 
 
 
Allò que el projecte ha de contemplar per al futur centre
 
 
Una vegada adjudicada la redacció, l'empresa disposarà de 6 meses per a presentar el que serà projecte d'obres definitiu que ha de tindre en compte:

- Adequació de la parcel·la per a la futures construccions, instal·lacions, estudi de seguretat, esmenes de deficiències, ampliacions, possibilitat de col·locar porxos en els edificis, i disposar accés directe des del pati a alguna zona de banys dels edificis.

- Els despatxos de l’equip docent es dissenyaran oberts per a col·locar-hi almenys 3 persones, no individualitzats i considerarà la zona de reunions. Es disposarà d’espais específics per a l’orientadora, amb un espai per a mantindre reunions
personalitzades.

- S’estudiarà l’aïllament acústic i, en general, l'acústica de l’aula de música. Es dissenyarà un espai polivalent, anomenat aula del futur, on es tindran en consideració les possibles afeccions per soroll quan es moga el mobiliari.

 - S’estudiarà la implantació de tàbics barandats corredissos (1 en planta baixa, 2 en primera planta, 1 en planta segona) per a dotar a determinades aules de modularitat.
 
 
 
 
- En el pati es mantindrà el disseny de la pista de jocs de la zona est i s’estudiarà l’habilitació d’una zona verda, incloent-hi taules de pícnic, arenera, etc. La ubicació d’un hort quedarà determinada en la zona de pati o en la zona de coberta d’un dels edificis.

- Es dissenyarà un amfiteatre a l’aire lliure aprofitant les escales en la zona enjardinada.

S’ubicarà una zona per a l’aparcament de bicicletes i patinets en l’interior del recinte.

 - El disseny de l’edifici central tindrà en consideració especial la il·luminació natural al corredor central, especialment en les zones inferiors.
 
 

 - La seguretat en finestres de la planta baixa serà un element important a l’hora d’establir el disseny de la protecció solar.

- Es dissenyaran alguns murs del pati amb la previsió estructural per a poder implementar un rocòdrom.

- La zona esportiva es dissenyarà per a usos múltiples. El disseny del tancament exterior inclourà la possibilitat de que passen a formar part de les instal·lacions dotacions esportives de la barriada fora de l’horari escolar.

- S’estudiarà la possibilitat d’aprofitar la zona de pati i la possible entrada a este es pati de vehicles d'emergència així com el punt d’ubicació de  l’eixida d’emergència principal
 
Segons la PCSP