L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 23 d’abril del 2023

Sobre les diverses vares de mesurar els esdeveniments

 

Les vares de mesurar són distintes i diverses en funció de la manera de valorar els fet i ací sempre hi ha els interessos de cadascun. És allò que se sol dir "la doble vara de mesurar" i en la política hi ha molts exemples. 

Ací veiem  com una activitat programada de feia temps i de caràcter cultural de les mestresses de casa, amb visita a les Corts Valencianes i l'Ajuntament de València, alguna vara de mesurar l'ha transformada en una campanya electoral "pro Compromís".

 


 

No anem a negar a ningú, persona o partit, el dret a pensar, a opinar i escriure com i el que desitge. 

No obstant, si que voldríem saber, i per això ho preguntem, si aquestes dues activitats següents, amb el protagonisme d'un altre partit però amb la participació exclusiva de les mateixes mestresses de casa són només, en un cas, una visita turística per conéixer un monestir i,en un segon cas, un taller de cuina. I també saber perquè totes no van ser tractades amb la mateixa vara de mesurar. 

 

 


Ho varem dir fa només uns dies: cal que els partits afins tinguen la festa (electoral) en pau, que després del 28M s'haurà d'afrontar "el dia de després".  No som qui per aconsellar res però... no fem a Tavernes un calc de les disputes dels dos partits del govern de l'estat, mentre la dreta local es frega les mans.