L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 d’abril del 2023

Un bon suc de taronja sempre va bé en qualsevol moment i hora del dia.


 

Tal com hem repetit en alguna ocasió, sempre és un bon moment per a prendre un got de suc de taronja, dels horts de Tavernes. I això ho vam comprovar ahir Diumenge de Pasqua quan, després de la processó de l'Encontre, molts dels assistents que baixaven de la Plaça Major al Passeig del País Valencià feien una parada al carro de "SomSuc" del productor local Pere Serra per degustar un suquet de  taronja, ben saborós i on no li cal el sucre per la qualitat del producte oferit: les taronges del poble.

 

 

 

I és que  aprofitant el Diumenge de Pasqua, i el bon dia que va lluir, es va continuar amb la promoció de la nostra taronja en una campanya organitzada per la regidoria d'Agricultura que presideix Emili Enguix, de Compromís. La campanya, com sabem es va iniciar per falles i se li ha volgut donar continuïtat per la gran acceptació i èxit que va tindre.

El regidor d'Agricultura, Emili Enguix,  així com el candidat de Compromís a l'alcaldia, Josep Llàcer, que han estat presents durant  el repartiment, ha expressat la seua satisfacció en vore com eren moltes les famílies de vallers que s'acostaven, en un degoteig constant, on el regidor remarcava la quantitat de gent jove i xiquets i xiquetes que acompanyaven els pares i tastaven amb ells el suc. 

 

 

Una bona iniciativa perquè són molts els joves que comproven com el suc de taronja és una beguda saludable i de molt bon beure, a més de servir per potenciar el consum de les nostres taronges. Una acció repartir suc gratuït que no és massa cridanera, i si voleu inclús senzilla i no li cal publicitat, però que reivindica la nostra taronja i els nostres productes de proximitat.